Vali Atay Pazar Yerini Denetledi

Vali Atay Pazar Yerini Denetledi

Düzce Valisi Cevdet Atay’ın öncülüğünde İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ın katılımıyla “Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla başlatılan denetimler Aziziye Mahallesi Pazaryeri ile devam etti.

İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, Düzce Valisi Cevdet Atay’ın öncülüğünde İl Sağlık MüdürüDr. Yasin Yılmaz’ın katılımıyla kontrollü sosyal hayat döneminde “Sağlık İçin, Hepimiz İçin" sloganıyla başlatılan denetimler Aziziye Mahallesi Pazaryeri ile devam etti.


Denetim kapsamında; 112, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Zabıta ekipleri ile birlikte Aziziye Mahallesi Pazaryerinde gerçekleştirilen denetimde pazaryeri esnafı ile vatandaşlara Covid-19 tedbirleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Ayrıca vatandaşlara ve esnaflara maske, sosyal mesafe ve temizlik hatırlatması yapılarak, broşür ve maske dağıtımı gerçekleştirildi. 

Düzce Valisi Cevdet Atay, “Hemşehrilerimiz büyük oranda maske kullanımına dikkat ediyor, bu bilinçle devam etmemiz gerekiyor. Rehavete kapılmadan tedbirlere uyalım, salgının yayılmasına izin vermeyelim. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak salgınla mücadelede başarılı olacağız.”dedi.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.