Yoğun Şikayetler Polisi Harekete Geçirdi

Yoğun Şikayetler Polisi Harekete Geçirdi

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve Şube Müdürlüğü ekipleri yoğun şikayet edilen şehiriçi otobüs duraklarına hatalı parkları affetmedi. Ekipler özellikle şikayetlere konu olan Şakuş otobüs duraklarına parklanma ile yaptıkları denetimde çok sayıda araca ceza yazdılar.

Şehir merkezlerindeki otobüs duraklarına yapılan hatalı parklarla ilgili olarak vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri harekete geçti. Ekipler, otobüs duraklarına park yapan araçları denetledi. Özellikle yoğun şikayet konusu olan Şakuş otobüs durağının bulunduğu bölgede denetim yapan ekipler 18 araca park etmenin yasak olduğu otobüs durağına park etmekten ceza yazdı.

Yapılan tüm çalışmalara rağmen sahibine ulaşılamayan iki araç ise çekici ile yediemin otoparkına çekildi.

Yetkililer; otobüsler duraklara yanaşmasını engelleyen, yolcularında tepki gösterdiği sürücülere karşı denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirttiler. 

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.10.2020
11:55

Söz konusu yerleri şikayet etmeye gerek yok aslında polislerimiz rutin kontrolleri yapıyorlar ama müdahale etmeleri gerekirdi herhalde yoğunluktan görememişlerdir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,10
Vatandaş
15.10.2020
11:54

Peki bu yeni yolcu araçlarının trafikte kurallara uymamaları ve hızlı gitmelerine kim dur diyecek bekliyoruz hep birlikte göreceğiz bunlar böyle devam ederse çok kaza olur

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,88
Işın geçgel


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.