Karşıdan Karşıya Geçmeye Çalışan Kadına Otomobil Çarptı

Karşıdan Karşıya Geçmeye Çalışan Kadına Otomobil Çarptı

Düzce Asar deresi üzerinde bulunan Küçüksu köprüsünde yaya geçidinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı. Kazada yaralanan kadının Korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara verilen izinde dışarı çıktığı ve evine döndüğü esnada yaya geçinden geçerken otomobil çarptığı öğrenildi.

  Kaza Düzce Asar deresi Küçüksu köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Mimar Sinan Caddesi üzerinde seyir halinde olan Gülçiçek Y. İdaresindeki Renault marka 81 EP 938 plakalı otomobil,  Asar deresi Küçüksu köprüsü üzerinden Gazhane caddesi üzerine dönmek istediği esnada, yaya geçidinden geçmekte olan 67 yaşındaki Sevgi E’ye çarptı.

Çarpmanın etkisi ile yola savrulan yaşlı kadın için bölgeye 112 Acil Ambulans ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler yaşlı kadına bölgede ilk kontrolü yaptıktan sonra Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırarak tedavi altına aldı. 67 yaşında ki yaşlı kadının Korona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için verilen izinde dışarı çıktığı ve evine döndüğü esnada yaya geçidinden geçerken trafik kazasına girdiği öğrenildi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.  (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.