Yasağı Deldi Polisi Gözetledi

Yasağı Deldi Polisi Gözetledi

Düzce’de İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlar çerçevesinde ana caddelerde sigara içme yasağına uymayan vatandaşlar kameralara yansıdı. Görüntülerde PTT önünde sıra beklerken bir vatandaşın sigara içerken polis ekiplerini gözetlemesi ve tedirgin hali gülümsetti.

Düzce Valiliği İl Hıffzıssıhha Meclisi solunum yoluyla kolayca bulaşabilen korona virüs salgınının önlenmesine yönelik olarak, polis ekipleri özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu araç trafiğine kapalı cadde ve sokaklarda “sigara içtiği” için maskeyi çene altına indiren ve yanlış kullananlar için harekete geçti.

Bu kapsamda vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve sokaklarda sigara içme yasağı getirildi. Düzce’de vatandaşların en yoğun olarak bulunduğu İstanbul Caddesi de yasak getirilen bölgelerden bir tanesi.

Bu kapsamda polis ekipleri korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlere uyulup uyulmadığını gün boyunca yapılan denetimlerde sıkı bir şekilde denetliyorlar. Ancak bazı vatandaşlar sigara yasağına uymamakta direndi. Sigara içen bazı vatandaşlar ise polis ekiplerinin uyarısı ile ellerindeki sigaraları söndürürken maskelerini takarak yoluna devam etti.

Düzce şehir merkezinde trafiğe kapalı alanda bulunan PTT Merkez şubesinde işlemini yapmak için sıra bekleyen bir vatandaş sıranın kendisine gelmesini beklerden sigarasını yaktı. Vatandaş polisten ceza yememek için tedirgin şekilde denetim ekiplerini gözetleyerek sigara içmesi kameralara yansıdı. Vatandaşın tedirgin ve polis ekiplerini gözetlerken siga içmesi ise vatandaşları gülümsetti. 

Haber: S. AKYOL - H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.