Düzce’de minibüs köprüden kanala uçtu

Düzce’de minibüs köprüden kanala uçtu

Düzce Esentepe köyünde meydana gelen trafik kazasında minibüs köprüden kanala uçtu. İşçileri almaya giderken direksiyon hakimiyetini kaybederek köprüden takla atan minibüs sürücüsü yaralandı.

  Kaza Düzce Bahçeşehir bölgesi ila Esentepe köyü yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Düzce’de bir fabrikanın iş çıkışını gerçekleştirmek üzere Esentepe köyünden Bahçeşehir bölgesi istikametine seyir halinde olan İbrahim Cinel idaresinde IVECO marka 81 ABB 717 plakalı minibüs, sürücüsünün elektrik direğine çarpmasının ardından direksiyon hakimiyetini kaybederek köprüden kanala uçtu.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Ambulans ekiplerine bildirerek kazazedenin yardımına koştu. Kısa süre içerisinde olay yerine ulaşan Ambulans ekipleri kanala takla atarak uçan minibüs sürücüsünü çevredeki vatandaşların yardımı ile kurtardı.

Olay yerine ilk müdahalesi yapılan sürücü İbrahim Cinel, daha sonra Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Minibüs sürücüsü Cinel’in Düzce’de bir fabrikanın iş çıkışına gittiği esnada kazaya karıştığı öğrenilirken durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili Jandarma ekipleri inceleme başlattı. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.