Düzceli Kadın Çocuklarının Gözü Önünde Eşi Tarafından Öldürüldü!

Düzceli Kadın Çocuklarının Gözü Önünde Eşi Tarafından Öldürüldü!

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yeni yerleştiği evine gelen ayrıldığı eşi tarafından çocuklarının gözü önüne bıçaklanan kadın hayatını kaybetti. Cinayete kurban giden Sevda Kösecik’in Düzceli olduğu öğrenilirken, cenazesi ise yarın Yığılca ilçesinin Akçaören Köyü’ne getirilecek.

Olay, sabah saatlerinde Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Uzunçiftlik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 1 ay önce ayrıldıkları öğrenilen Sevda Kösecik (33) ile İsa Kösecik isimli şahıs arasında tartışma çıktı. Çift 3 çocuğunun önünde tartışmaya başlayan çift arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Olay sırasında İsa Kösecik, eline aldığı bıçakla Sevda Kösecik’i bıçakladı. Sevda Kösecik kanlar içinde kalırken, İsa Kösecik olay yerinden kaçtı.

ANNELERİNİN BIÇAKLANDIĞINI YAKINLARINA HABER VERDİLER

Annelerinin bıçaklanmasına tanık olan çocukların, aradığı yakınlarının ihbarı sonrasında olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Sevda Kösecik, özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kösecik kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri İsa Kösecik’i yakalamak için çalışma başlattı.

Polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalanan katil zanlısı İsa Kösecik, gözaltına alınarak karakola götürüldü. 

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.01.2021
17:40

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%61,03
Recep
6.01.2021
15:36

Yazık olmuş bitmiyor bitmedi bu kadın cinayetleri daha ne kadar kadinlarimiz ölecek yetgililerin kadinlarin seslerini gûbenlerini sağlamalarini istiyorum

Katılıyorum   Katılmıyorum
%64,19
Nuray Akyol
6.01.2021
15:09

Tek kelime ile lanet olsun biz kadınlarımızı nasıl koruyacağız Öyle bir kanun olmalıki derhal asılmalı.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,67
Reşat Gültekin


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.