Gece Kartalları Kuş Uçurtmuyor

Gece Kartalları Kuş Uçurtmuyor

Düzce’de sokağa çıkma kısıtlamasında gece kartallarının yaptığı uygulamaya takılan araç sürücünün üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.

  Korona virüs tedbirleri kapsamında hafta içi saat 21.00’da başlayan sokağa çıkma kısıtlamasında Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı mahalle bekçileri şehrin asayiş ve güvenliğini sağlamak amacıyla uygulama gerçekleştirdi.

Merkez’e bağlı Konuralp bölgesi Orhangazi Mahallesi’nde yapılan uygulamada durumundan şüphelenilen araç sürücüsü durduruldu. Şüpheli şahsın üzerinde gece kartalları tarafından yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Haber: H. DURNA - E. BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.02.2021
15:23

Gece kartalları ne ya bırakın methiyeler düzmeyi adamlar kışın soğuğunda ne şartlarda sabahlıyor haberiniz var mı ? Devlet ısınacak bir klube bir araç versin çocuklara. Ayrıca o bölgede algünün yaptığı konutlarda detaylı inceleme yapılsın lütfen haber yapın. Uyuşturucu ve fuhuş yuvası daire ve bloklar var. Sıkı bi şekilde denetlenmeli. Mal sahiplerinin emlak değeri düşüyor. İleride üniversite bölgesi için ciddi kayıp. Bu konuda üniversitenin de oradaki işletmecilerin de adım atması lazım ekseri lütfen bunu haber yapın.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,52
Salih


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.