15 ayrı noktada 120 polis denetim yaptı

15 ayrı noktada 120 polis denetim yaptı

Düzce’de polis ekipleri hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında denetimlerini sürdürdü. Çok yüksek riskli iller arasındaki kentin 15 ayrı noktasında durdurulan araçların sürücü ve yolcularının izin belgeleri kontrol edildi. Kontrollerde 77 kişiye 267 bin 113 lira cezai işlem uygulandı.

  Çok yüksek riskli illerden birisi olan Düzce’de, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il merkezinde 15 ayrı noktada aynı anda denetim gerçekleştirdi. 120 polisin katıldığı denetimlerde araçların sürücü ve yolcularının izin belgeleri kontrol edildi.

Ayrıca uzun zaman sonra saat 20.00’dan sonra lokanta, restoran gibi yerlerinde kapatılması ve paket servislerin kaldırılmasının ardından kuryelere yönelikte denetim yapıldı.

Kuryelere paket servislerin saat 20.00 itibari ile yapılamayacağı belirtildi. Ayrıca Çoban mevkiinde gerçekleştirilen bir uygulamayı fark eden sürücü bölgeden kaçmaya çalışınca, ekiplerin dikkati ile sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan şahıs yakalandı.

Yapılan üst aramasında herhangi bir şey çıkmadı. 15 ayrı noktada 120 polisin katıldığı uygulamada 77 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları için 267 bin 113 lira cezai işlem uygulandı.   

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.