Silah zoru ile kadınları kaçırdılar, polisten kaçamadılar

Silah zoru ile kadınları kaçırdılar, polisten kaçamadılar

Darıyeri Mengencik köyünde silah zoru ile iki kadını kaçıran şahıslar, film gibi takip sonrasında yakalandı. Şahıslar gözaltına alınırken, kadınlar şahıslardan şikayetçi oldu.

  Olay gece saatlerinde Darıyeri Mengencik Köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Darıyeri Mengencik köyünde ikamet eden E.E. ve M.Y.’yi Ç.Ş. idaresindeki 81 AG 115 plakalı araca silah zoru ile bindirdiler. Bu esnada olanları gören köy sakinleri durumu hemen Jandarma ekiplerine bildirerek, şahısların peşine takıldı. 81 AG 115 plakalı otomobil ile kaçmaya devam eden şahıslar, Bahçeşehir bölgesinde izini kaybettirdi.

Bu esnada şahıslar Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi’nin olduğu bölgede kısa süreli durdu. Şahısların bir anlık boşluğundan yararlanan E.E. ve M.Y. araçtan inerek kaçtı. Kadınların peşine gitmek isteyen şahıslar polisi görünce araçla kaçmaya başladı. Bahçeşehir bölgesinde izini kaybettirmeye çalışan şahıslar başarılı olamadı ve Çakırlar Mahallesi’nde sıkıştırılarak yakalandı.

  Bagajdan bile adam çıktı

  Sıkıştırılarak durdurulan 2 kişilik araç olan Fiat marka otomobil içerisinden sürücü Ç.Ş. ile birlikte R.K., F.Y., S.P., K.L.M., ve S.Ş. çıkartıldı. Otomobilin bagajından bile 3 kişinin çıktığını gören polis ekipleri şaşkınlıklarını gideremezken, şahıslardan 1 adet silah ile birlikte bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

  Kadınlar kaçınca eve gitmek istemişler

  Darıyeri Mengencik köyünde silah zoru ile kadınları kaçıran şahıslar, Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi’nin olduğu yerde ihtiyaç molası verdiklerini ve daha sonra kadınların kaçtığını belirtmesinin ardından yapılan E.E. ve M.Y. bölgede yapılan kontrollerin ardından Yenikent Polis karakoluna götürüldü. Kadınlar şahıslardan şikayetçi olurken, şahıslar Silahla Adam Kaçırmaktan gözaltına alındı. Ayrıca şahıslara toplamda 30 bin 579 lira para cezası uygulandı. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.05.2021
17:38

Neyin nerden olduğunu bilmeden kimseyi dinlemeden haber yapıyorlar sonra haberciyiz diye geciniyorlar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,43
Aslan
9.05.2021
15:39

Darıyeri mengencik köyü muhtarı İsmail mecit yalan yalnıs geber yaparak elinize ne geçiyor kızlar yabancı kacıran yabancı konutlarda olan olayı bizim köyümüzün adını kullanayım

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,09
İsmail mecit
9.05.2021
15:38

Yalan haberde üstünüze yok uyarıyorum hâlâ ukalalik yapıyorsunuz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,60
Yusuf Öztürk


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.