Devrilen ağaçtan saniyelerle kurtuldular

Devrilen ağaçtan saniyelerle kurtuldular

Düzce’de etkili olan lodos sebebi ile bir ağaç yola devrildi. Devrilen ağacı fark eden 2 kadın saniyelerle ağacın altından kurtulmaktan son anda kaçması güvenlik kameralarına yansıdı. Devrilen ağaç itfaiye ve belediye ekiplerince kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı.

  Olay Düzce’nin Kültür Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kent Park içerisinde bulunan ıhlamur ağacı Düzce’de etkili olan lodos sonrasında kökünden sökülerek İstanbul Caddesi’ne devrildi.

Çürüyen ağacın devrildiğini fark eden 2 kadın ise saniyelerle ağacın altından kalmaktan son anda kurtulurken, ağacın devrileme anı saniye saniye bölgede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

  İtfaiye ve Belediye ekipleri çalışma başlattı

  Ağacın devrildiği ihbarını alan Düzce Belediyesi İtfaiye ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İstanbul Caddesi Kent Park mevkiine gelerek bölgede çalışma başlattı. Devrilen ağacın önünde bulunan bir başka ağaca, aydınlatma direğine ve yol kenarında ki banketlere de zarar verdiği görüldü.

Ağaç devrilmesi sebebi ile uzun süre trafiğe kapalı kalan yol, ekiplerin çalışması sonrasında tekrar normale döndü.

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.07.2021
11:46

Belediye kas demek işini iyi yapmıyor çürüklerin yerine sağlam ağaçları kesiyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,39
Hurmuz
29.07.2021
08:47

ANAYOL VE PARK YERLERİNDE AĞAÇLAR YETKİLİ KİŞİLERCE İNCELENMELİ, RÜZGARDA, YIKILMA İHTİMALİ OLAN AĞAÇLAR YA BUDANMALI YA DA KESİLMELİDİR, BİR AĞAÇ YILDI DİYE TÜM AĞAÇLARI KESMEK YANLIŞ, HER ŞEYDE AVRUPAYI ÖRNEK ALMAYA ÇALIŞANLAR, AVRUPADA TEK TEK AĞAÇLAR İNCELENİR, KESİLMESİ GEREKEN KESİLİR.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,09
İNCELENEREK KESİM YAPILSIN
28.07.2021
18:49

DEMEK Kİ AĞAÇLAR İYİ İNCELENMİYORMUŞ

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,10
selman
28.07.2021
16:52

BUGÜN GÖLYAKA GÖLORMANI YOLUNDA CEVİZLİKTE DE AYNISI OLDU, İKİ ARAÇ GEÇTİ ARAMIZ 60-70 METRE KADAR DI 10 METRE KALA ÖNÜMDE ÇOK BÜYÜK BİR AĞAÇ YOLA ORTALADI DÜŞTÜ HEM O ARAÇLAR BEN SANİYEYLE KURTULDUK

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,00
SANİYELERLE KURTULDUK
28.07.2021
16:05

şimdi belediye genel işi dolayısıyla kent parkdaki tüm ağaçları keser..konuyu iyi bildiklerinden parkı kele çevirirler bu arada lodos ne zaman esti düzcede ortalık yanıyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,63
KOLTUK DÜŞMANI


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.