Yaralı Anne Ambulansa Binerken Oğlunu Aradı

Yaralı Anne Ambulansa Binerken Oğlunu Aradı

TEM otoyolu Düzce geçişinde meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 4 kişi yaralandı. Kazada yaralanan anne, sedye ile ambulansa alındığı esnada ‘oğlum nerede’ diyerek ambulans görevlilerinden oğlunun getirilmesini istedi.

  Kaza TEM otoyolu Düzce geçişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bolu’dan Sakarya istikametine seyir halinde olan Necmettin Aydın idaresindeki 34 BL 2266 plakalı Fiat marka otomobil, önünde seyir halinde olan Hüseyin Uzun idaresindeki 34 UZN 19 plakalı Volvo marka otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden Necmettin Aydın bariyerlere çarparak durabildi.

Kazayı görenlerin ihbarı sonrasında bölgeye Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile Acil Ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ve diğer sıkışanlar itfaiye ekiplerinin çalışması sonrasında bulunduğu yerden çıkartıldı.

  Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan anne Arife Aydın, ambulansa alındığı esnada oğlunu aramaya başladı. Ambulans görevlilerine oğlunun nerede olduğunu soran yaralı anneye ekipler ‘Oğlunun durumu iyi. Şimdi gelecek buraya sen sakin ol’ diyerek teskin etmeye çalıştı. Çocuk yaralı Y.A. annesi ile aynı ambulansa alınırken, sürücü Necmettin Aydın ile annesi Şükriye Aydın  bölgeye gelen başka ambulans ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı.

  Kaza sebebi ile TEM otoyolu İstanbul istikameti uzun süre tek şeritten verildi. Kaza yapan araçlar çekici vasıtası ile kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.