Kılıç Yaptıklarını ve Yapacaklarını Anlattı

Kılıç Yaptıklarını ve Yapacaklarını Anlattı

3. Dönem için Başkanlığa aday olan Beyköy Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, geçen 10 yıllık sürede beldeye kazandırdıklarını paylaştı. Kılıç, “Beyköy’e bir değer kazandırdığıma inancım var.” Dedi.

Televizyonumuzda yayınlanan Gündem programında Hasan Kaya , Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç’ı ağırladı.

Başkanlıkta ikinci 5 yıllık dönemini tamamlayacak olan ve Ak parti tarafından yeniden aday gösterilen  Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, kendisiyle özdeşleşen “ Büyük Şehir Belediye Başkanı” nitelendirmesinin nereden kaynaklandığını anlatırken, 2009 yılında belediye başkanı olduğunda, kimsenin bir belde başkanını kale almaması gibi bir hava olduğunu söyledi, “ Biz de espriye dayalı burası büyük şehir gibi bir belde dedik, küçük bir belde ama gönlü zengin bir Beyköy” dedi.

Beyköy Büyük Şehir Belediyesi derken ona layık olmaya çalıştığını da vurgulayan Kılıç, “ Beyköy’ü büyük şehir havasına sokmaya çalıştık” dedi. Dışarıdan gelen herkesin beldede yaşanan farkındalığı çok iyi anladığını belirtti.

2009 yılında adaylığı sürece su problemi ile gelip aynı problemle giden bir belediye başkanı olmayacağı ve bu sorunu çözeceği sözünü verdiğini söyleyen Kılıç, şu anda Beyköy’ün 20 bin nüfusa hizmet edecek suyu olduğunu, su sorununun sona erdiğini dile getirdi.

Doğalgaz’ın tüm bağlantılarının tamamlandığını, elektrik hatlarının tamamının yer altına alındığını söyleyen Başkan Kılıç, alt yapı çalışmalarını tamamladığını son 2 yılda 30 km asfalt, bisiklet yolları ve refüj çiçeklendirilmesi yapıldığını da bildirdi.

“Beyköy’e gerçekten bir değer kazandırdığımıza inancım var” diyen Başkan Kılıç, 2 sosyal tesisi beldeye kazandırdığını söyledi, 5 yıldızlı otel gibi dediği otobüs duraklarını anlattı.

Başkan Kılıç, “ Klimalı durağımızda yok yok. İçi 5 yıldızlı otel gibi. Yazın serin kışın sıcak. Klimalı b,ir durak, İçerisinde kütüphane, televizyon, güvenlik kamerası var. Sistem gece 24:00 da otomatik olarak ışıklarla beraber kapanıyor. Sabah saat 7 gibi de otomatik olarak açılıyor. Bunu ben Erzurum’da görmüştüm. Projelerimde de var tekrara. Her mahalleye kazandırmak istiyorum. Ev ziyaretlerinde özellikle sabah işe giden bayanların bize dua ettiklerini gördüm.” Dedi.

Uğur Suyunda yaşanan taşkınların Beyköy’ü tehdit ettiğini belirten Kılıç, 2009 seçim beyannamesinde de yer alan vaadini yerine getirdiğini,  Uğur suyu ıslah edilerek sel tehdidinin ortadan kalktığını belirtti.

Belediyenin sosyal faaliyetleri arasında, özellikle mezarlık ve cenaze hizmetlerinde vatandaşın A’dan Z’ye her ihtiyacına koştuklarını söyleyen Başkan Kılıç, öğrencilere de eğitim desteği verdiklerini ifade etti.

10 yıllık çalışmalarını anlattıktan sonra, “ ne mutlu ki bugün , Beyköy’de ne eksik diye sorduklarımız, bize şu eksik diyemiyorlar, çünkü yapılacakları yapmışız. Bizim gibi bir beldenin ihtiyacı olan her şeyi yapmışız. Tabi ki eksiklerimiz, yapılacaklar var. İnsanlar bir şeyler yaptıkça daha iyisini ve daha fazlasını istiyor. Bu da en doğal hakkımız.” Şeklinde konuştu.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.