Ak Parti Teşkilatların’dan Beyköy’e Çıkarma

Ak Parti Teşkilatların’dan Beyköy’e Çıkarma

AK Parti Düzce İl Teşkilatları tüm birimleriyle birlikte 31 Mart yerel seçimlerinde destan yazmaya hazırlanıyor. Seçimlere 1 gün kala Beyköy’e çıkarma yapan Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr Faruk Özlü ile parti yöneticileri, Beyköy Belediye Başkan Adayı Osman Kılıç’a destekte bulundu.

AK Parti Düzce İl teşkilatları topyekün saha çalışmalarına katılarak, merkez, ilçe ve beldelerdeki adaylarına desteklerini sürdürüyor. Teşkilatın son durağı Beyköy olurken, mevcut belediye başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Kılıç’a seçimlerde arkasında oldukları mesajı net şekilde verildi.


Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman ile teşkilat üyeleri, Beyköy ziyaretlerinde ilk olarak esnaf ve vatandaşlarla buluşarak, Beyköy Belediye Başkanı ve AK Parti Beyköy Belediye Başkan Adayı Osman Kılıç için destek istediler.


KILIÇ; “DOKUNMADIĞIMIZ İNSAN KALMADI”
Daha sonra AK Parti Beyköy Belde Başkanlığı binasına geçen heyet burada kısa açıklamalarda bulundu. AK Parti teşkilatlarının yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Beyköy Belediye Başkanı ve AK Parti Beyköy Belediye Başkan Adayı Osman Kılıç, “31 Mart akşamı inşallah gülen taraf AK Parti olacaktır. Beyköy’de şahlanan bir parti olma hedefimiz var. Beyköy’de bulunan 2400 hanenin tamamına ulaştık. Dokunmadığımız insan kalmamıştır. 31 Mart seçimlerinin hem beldemize, hem ilimize, hem de ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.


DR. FARK ÖZLÜ; “ OSMAN BEY’İ DESTEKLİYORUZ, ARKASINDAYIZ”
Kılıç’ın ardından konuşan Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, ise “AK Parti olarak bugün Beyköy’deyiz. Adayımız Osman Kılıç’ı desteklemek için buradayız. Ben Osman beyi uzun yıllardır tanıyorum. Beyköy’ün girişi sanki bir turizm kentine girercesine bakımlı ve onarımlı bir şekildedir. Ben her zaman Osman Kılıç’ı başarılı bir belediye başkanı olarak gördüm. Yaptıklarını Düzce merkezde ve D-100 karayolunda örnek almaya çalıştım. Osman Bey’i destekliyoruz, arkasındayız. Düzce’de ne yapıyorsak, Beyköy’de de aynısını yapacağız. Pazar akşamı hep beraber Beyköy’de güzel bir toplantı yapacağız. Gelecek 5 yılı için bir kutlama yapacağız. Osman Bey Beyköy’e hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

ŞENGÜLOĞLU; “BUGÜN SON NOKTAYI KOYMAYA GELDİK”
Güçlü bir kadro ile Beyköy’de bulunduklarını ifade eden AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, “İl başkanlığı olarak her gün bir bölgemizdeyiz. Beyköy’e coşkulu bir kalabalıkla geldik. 15 sene belediye başkanlığı yapmak kolay bir şey değil. Çok deneyimli bir adayımız ve belediye başkanımız var. İnşallah bu deneyimin üzerine 5 sene daha koyup Beyköy’ün eksik kalan yatırımlarını tamamlayarak zirvede bırakmak istiyor. Saha çok güzel burada. Bugün son noktayı koymaya geldik. Pazar akşamı zaferi burada da kutlayacağız” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.