Yeşil Boğaz Kooperatif Başkanı Koç; “vatandaşın duasını alıyoruz”

Yeşil Boğaz Kooperatif Başkanı Koç; “vatandaşın duasını alıyoruz”

İl Trafik Komisyonu kararları çerçevesinde ilçe ve köy minibüsleri artık şehirlerarası terminalden kalkmak zorunda. Karar ilk uyan minibüs kooperatifi ise Yeşil Boğaz Minibüs işletmesi oldu. Kooperatife bağlı minibüsler, artık terminalden kalkıp eski ilçe terminali üzerinden D-655’e girerek Kabalak’a kadar gidecekler. Terminale gelmekle çok doğru karar verdiklerini belirten Kooperatif Başkanı Akif Koç, emeği geçenlere de teşekkür etti.

Düzce İl Trafik Komisyonu kararları gereği Ramazan Bayramına kadar bütün ilçe minibüsleri Düzce Şehirlerarası terminale taşınmaları gerekiyordu. Ancak bu kararlara ilk uyan köy minibüs kooperatifi Yeşil Boğaz Taşımacılık Kooperatifi oldu. Kooperatife üye 17 minibüs gece saatlerine kadar terminalden hareket ederek ara bağlantı yolunu takip ederek eski ilçe minibüsleri garajı üzerinden Rasim Betir Paşa Bulvarını takip ederek Çoban Kavşağı’ndan D-655 Karayoluan girerek Kabalak’a kadar gidecek.

Terminale taşınmalarının mutluluk verdiğini dile getiren Kooperatif Başkanı Akif Koç; “Yeni terminalden oldukça mutluyuz. Kendimize ait peronlarımız var ve araçlarımız bu peronlardan rahatça yolcularımızı alarak hareket ediyor. Gece 24:302a kadar terminalde araçlarımız var. Bu nedenle vatandaşlardın da mutluluklarını bizlerde yaşıyoruz. Yani vatandaşların hem paralarını hem de dualarını alıyoruz. Terminale taşınmadan önce bizler yolcu taşımacılığı yapmıyormuşuz. Terminale taşınınca bunu daha iyi anladık. Burada restaurantımız var, çay ocağı var. Minibüscü arkadaşlar araçları kalkıncaya kadar buralarda vakit geçirebiliyorlar. Ayrıca tuvaletlerimiz var. Hepsini biz buraya taşınınca daha iyi görebildik. Bizim buraya taşınmamızda emeği geçenlere sonsuz teşekkürler” dedi.

Diğer ilçe minibüslerinin de taşınması beklenen terminale geçiş için ilçe ve köy minibüs firmalarına bayram sonuna kadar müsaade edildiği öğrenildi. Bayram sonrasında ise Düzce’de faaliyet gösteren bütün minibüs firmaları terminale taşınması gerekiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.12.2022
16:57

Vatandaşın beddualarını alarak en sonunda İETT oldunuz. EkRUM un arabaları gibi her köşede arabalar boşuna mazot yakıyor. Kısacası belanızı buldunuz işte.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,84
absot
30.05.2019
15:40

Tşk başkan sen her zaman en iyisini düşünür ve yaparsın tekrar tekrar başarılar dilerim

Katılıyorum   Katılmıyorum
%45,08
Osman yesildag
29.05.2019
21:39

Hizmetiniz güzel arabalariniz eski ve ici çok pis birde şoförler kaba olmasa daha iyi birde arabalar cok yavas gidiyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%47,33
Mati talebe vori
29.05.2019
20:11

Yeşil Boğazın minibüsleri artık miadını doldurmuş kliması yok araçlar dar üst üste oturanlar bu devirde böyle demode olmuş araçlar hiç sağlıklı degil

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,95
Cafer
29.05.2019
17:00

Eski bmc kutu gibi arabalarla bizi tasiyorsunuz birde dua ediyor diyorsun degistirin arabaları ya balik istifi yeter bıktık

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,28
Muhacir sapagi


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.