Hem partililer hem gazeteciler kapıda kaldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Cumaretsi günü programı hareketli geçti. Önce Sakarya’da halka seslenen Ekrem İmamoğlu ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ziyaret ederek Bolululara seslendi. Kocaeli’ye geçmeden önce ise Düzce’de yapımı yılan hikayesine dönen Melen Barajını gezerek incelemelerde bulundu. Ekre4m İmamoğlu’nu görmek isteyen CHP Düzce teşkilatına ise güvenlik gerekçesiyle baraj inşaatına giriş izni verilmedi. İmamoğlu’nu görmek isteyen partililer uzun süre Belediye başkanının çıkmasını kapıda beklemek zorunda kaldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yapımı 2012 yılında bitirilmesi planlanan ancak henüz bitirilemeyen Melen Baraj inşaatını gezmek ve incelemelerde bulunmak için Düzce’ye geldi. Burada inşaat alanında inceleme yapan Ekrem İmamoğlunu görmek içinde onlarca partili baraj gövdesinin bulunduğu inşaat alanına akın etti. Ancak İmamoğlu, güvenlik gerekçesiyle inşaat alanına partilileri ve basın mensuplarını sokmadı. Partililerin uzun bekleyişinin ardından incelemelerini tamamlayan Ekrem İmamoğlu dışarı çıktığında sona erdi. Ancak bu defa da Ekrem İmamoğlu’nu Esmahanım köyü’ne davet eden partililer, Büyükşehir Belediye Başkanının programının uzaması nedeniyle red edildiler. Kocaeli’ye yetişmek zorunda olduğunu dile getiren Ekrem İmamoğlu, başka bir gün geleceğini söyleyerek daveti kabul edemeyeceğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu, Düzce için ayrı program yapacağı sözünü vererek Düzce’den ayrıldı.

Ekrem İmamoğlu, Düzce için ayrı program yapacağı sözünü vererek Düzce’den ayrıldı. 

Esmanhanım köyü’nü Ekrem İmamoğlu’nun ziyaret edeceğini düşünen ve köylüye hazır olun diyen CHP Düzce teşkilatının bu programı kabul görmeyince köylüler ise yaptığı hazırlıkla kaldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
21.10.2019
09:40

avanta verseydiniz sıranızı öne alırlardı bu meclis üyeleri seçiminde de olmadı mı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,52
yazık düzceye
21.10.2019
09:39

bu cehape hep böyle giderseniz peşine ohh olsunişte

Katılıyorum   Katılmıyorum
%45,81
reisci
20.10.2019
21:54

Hayatınız yalan haber yapmak üzere kurulu. Imamoğlu nu Esmahanim Köylüleri davet etmiştir ama programın yoğunluğundan dolayı gelemeyeceği dünden belli idi. Bilhassa Düzce CHP yönetimi, Esmahanimlilara beklenti için de olmayın demiştir. Bakı olan dürüstlüktür. Çamur at izi kalsın ile anca kul hakkı alırsınız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,33
Yalan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.