Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Düzce'ye Stadyum Sözü

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Düzce'ye Stadyum Sözü

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin tezahüratı üzerine Düzce’ye yeni bir stadyum sözü verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Düzce’ye gelen ve kurmayları ile birlikte miting yapan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasının sonlarına doğru ön tarafta bulunan geçlerin Stadyum istiyoruz diye slogan atmasının ardından Düzce’ye yakışır yeni bir stadyum yapma sözü verdi.Düzce’ye gelerek stadyum sözü veren liderler kervanına katılan Kılıçdaroğlu, “ Buraya güzel bir stadyum yapacağız, gençlere sözüm olsun. Sizler spor yaptığınız sürece bizler mutlu oluruz, dünyaya iyi sporcular yetiştiren bir ülkeyiz biz. Hiç endişe etmeyin stadyum olacak, yalnız il başkanınıza ve seçilecek olan Milletvekilinize söyleyin bana hatırlatsın hemen yapalım, anlaştık mı? ” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.05.2023
20:00

Bol bol güldürüyorsun sadece, mevcut stadyum zaten fazlasıyla ihtiyacı karşılıyor. O il başkanın sana Düzcenin eksiklerini yada ihtiyaçlarını bilmiyormu, sana eksik bilgi verenler emi söyleyecezde sen hemen halledeceksin, yalan dolan, yetmiyor iyice KOMİK duruma düşmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Yeter artık fazla komik olmayın insan olmanınfa bir onuru var.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,85
Yeter artık fazla komik olmayın


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.