CHP'den Düzce Çıkartması

CHP'den Düzce Çıkartması

CHP 27 Milletvekili ile Düzce'de çıkartma yaptı.Halkın ekonomik ve sosyal sorunlarını dinlemek çözüm bulmak amacı ile Düzce sokaklarında esnaflar ve vatandaşlarla buluştu.

CHP Düzce İl binası önünde bir açıklama yapan vekiller daha sonra İstanbul Caddesi,Gaziantep Caddesi Spor sokak ve şehrin çeşitli yerlerinde esnaflarla ve vatandaşlarla buluşuyor. 

Düzce Gaziantep Caddesinde CHP Milletvekili Mahmut Tanal Düzce'de ışın tedavisi olmadığı için halkın bu ekonomik krizde tedavi amacıyla İzmit İstanbul gibi şehirlere gittiği bunun da zaten ekonomik sıkıntıda olan vatandaşa çok büyük bir külfet getirdiğini  bunu yapmak çok zor olmasa gerek diye iktidar partisine gönderme yaptı.Ayrıca esnafın talebi olarak İstanbul Cadeesinin trafiğe açılmasını istedi. 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
12.01.2022
15:51

sırf merakımdan baktım konu CHP olunca yorum yazanlar diğer haberlere tek bir nokta dahi koyamamış

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,29
mukadder
12.01.2022
13:16

ne trafiğe açması kafayımı myediniz bi sigoetacıyımı dinliyonuz o da size oy vermez halkın sesi olun boş boş konuşmayın Düzceliler olarak cadde trafiğe açılmasın yeter

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,97
Düzceli
11.01.2022
22:29

Ne çıkarması ya, bunlar matematiksel çıkarmayı bile yapamıyorlar Düzceye çıkarma yapmak kim ki onlar çıkarma yapsın. Bende bir iki yerekadar peşlerindeydim baktım jet hızıylâ sanki bizi kovalayan varmış gibi bir çırpıda bir kaç yere girdi çıktılar hop bitti. Ne oldu kimle ne dertlerini paylaştınız, hiç, bir iki esnafa kazanıyormusunuz, işleriniz iyimi, dediler, onlarda yok halimiz perişan, tamam bitti, bu mu " Düzceye yapılan çıkarma, bunu halkçılığı savunan benim ulu önderimiz dediğimiz kurucumuz Atatürkün bize bıraktığı emanetin savunucuları bunlarmı, bunlar daha dün TV kanallarında örğütçü birine sahip çıkanlar mı Düzceye gelip çıkarma yapacak, özümüze dönün ekonomiydi fâlan geçin bunları güldürmeyin, sadece partililer ve gelen vekillerin dışında bir kaç kişi vardı, kendi kendilerini avuttular o kadar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,21
ALLAH TÜRK TOPLUMUNU SİZDEN KORUSUN
11.01.2022
19:25

Bunlarda utanmada yok PKK la us bırliği yap ondansonra gel oy iste

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,46
Özgür kırcı
11.01.2022
17:17

BİNTANE OY HAKKIM OLSA BİRİNİ VERMEM BU CHP YE.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,50
MOTORCU


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.