Küçük, Büyük Toplantıyla Projelerini Tanıttı

İyi Parti ve CHP’nin ortak adayı Millet İttifakı’nın Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, Projelerini düzenlenen muhteşem bir toplantı ile tanıttı. Kültür merkezi’nde yapılan proje tanıtım toplantısına katılım yoğun olunca coşkuda had safhaya çıktı. Toplantıda konuşan Ömer Küçük, AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’yü ağır sözlerle eleştirdi.

31 Mart 20192da yapılacak yerel yönetimler seçimlerine 21 gün kala Belediye Başkan adayları ve siyasi partilerde tempolarını artırdı. Bu yoğun tempo içersinde Millet İttifakı Adayı Ömer Küçük “81. il Düzce2ye 81 proje” ismiyle projelerini tanıttığı bir toplantı yaptı. Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, CHP Bolu Milletvekili ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru ve partililer katıldı.

“Devlet babanın tarafsızlığı bitti”

Proje tanıtım toplantısında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Devletin tarafsızlığını yitirdiğini belirterek başladığı konuşmasında; “Sevgi ve Düzce’yi birleştiren bir ağabeyiniz var. Bugün kendisini tanımaktan büyük bir mutluluk duydum. Gölyaka da Gümüşova da Ömer ağabeylerine hasret. Çünkü ilçe belediye başkanlarımız ağabeyleri olmazsa yetim kalırlar. Çünkü babalık yapması gereken devlet baba tarafsızlığını yitirdi. Devlet babanın koltuğunu işgal edenler, bir siyasi partinin amaç ve hedefleri doğrultusunda iş yapıyor. Cumhurbaşkanlığı yazan otobüse binip Karadeniz’in o güzelim çayını halkın suratına fırlatıyorlar. Siz yarım kilosu 4 bin lira olan beyaz çay içiyorsunuz, 250 gramlık Rize çayını da milletin suratına fırlatıyorsunuz”

 

Yunus Özay Er; “Ömer abinin enerjisi bizleri de motive ediyor”

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er ise konuşmasında Ömer Küçük’ün Düzce sevdasına değinerek yaptığı konuşmasında; “Ben Ömer Küçük’ü tanımadan önce Ömer ağabeyimizi bu kadar sevdiğimin farında değildim. Kendisine gittiğimde Düzce sevgisini, Düzce’ye olan bağlılığını gördükçe biz de motive olduk. CHP ile beraber yürüttüğümüz çalışmalarda tamamen bu motivasyon unsuru ile bütünleşerek büyüyerek, iddiamızı üst seviyelere çıkararak Ömer ağabeyimiz de bizi kırmadı, fedakarlık yaparak Düzce’ye geldi. Sağ olsun, var olsun. Bir hayalimiz vardı, 15 Ocak’ta Ömer ağabeyimizin açıklaması ile bir iddiaya çevirdik. Bu iddiamızı da gün be gün sonuca ulaştırmak için iki parti olarak yapmaya devam ediyoruz. Bambaşka bir Düzce için çalışmaya devam edelim. İnşallah muvaffak olacağız” dedi.

 

“İyi ki ittifaka karar vermişiz”

İyi Parti ile yapılan ittifaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru konuşmasında da bu memnuniyeti dile getirdi. İlhan Duru; “Bizler gördük ki kendi başımıza yola çıkmamızın hiçbir faydası yok. Bunu fark ettik. Eylül ayında yaptığımı görüşmeler sonucu İYİ Parti ile böyle bir karar verdik. İyi ki böyle karar vermişiz. Bizim Ömer birazdan 81 plaka 81 proje ile sunumlarını yapacak. Kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Özlü’yü ağır dille eleştirdi

Konuşmaların ardından mikrofona gelen Ömer Küçük, AK Parti adayı Faruk Özlü’yü ağır dille eleştirdi. Ömer Küçük konuşmasında; “Düzce’nin ta kendisi burada. Düzce’yi yaşamayanlar, Düzce’nin suyunu içmeyen, toprağına basmayanlar, “Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı’yım’ diye gezerken, Düzce’de köpek barınaklarıyla uğraşanlar, hiçbir yere gelemeyeceklerdir. Üzdüler bizi. Adına ‘gönül belediyeciliği’ dediler, gönlümüzü kırdılar. Düzce’de bütün siyasi partilere oy veren arkadaşlarıma, kardeşlerime, büyüklerime sesleniyorum. Biz biriz, bütünüz, ayrışamayız. Biz Sayın Bakan’ın söylemiyle terörist olmayız ama o da bizim söylemimizle adam olmaz” dedi.

 

“Hazmedemiyorum”

Kendisine terörist dendiğini ve bunu hazmedemediğini belirten Küçük; “Gerçekten çok zoruma gitti. Hazmetmek mümkün değil. Gerçekten çok doldurdular bizi. O kadar çok değer veriyoruz ki biz hemşehrilerimize, o kadar sevgi ve saygıda kusur etmemeye çalışıyoruz ki. Ama gönül belediyeciliği diyerek bizi hedefe koyanlar, artık Düzceliler onları Düzce’de gezdirmeyecekler bunu bilsinler. Söylemleriniz kasetlerde var. Söyleyeceksiniz, sonra vazgeçip ‘demedim diyeceksiniz’ öyle bir şey’. Yok öyle bir şey. Geliyoruz, gümbür gümbür geliyoruz. Geliyoruz Allah’ın izniyle, Düzce Belediyesi’yle tüm Düzce’nin geleceğini hazırlamak adına gümbür gümbür geliyoruz” diye konuştu.

“Bakanı olan şehrin kişi başı geliri 10bin, Bolu’nun 80 bin lira”

Bolu ve Düzce arasında, yaşam standartları bakımından farklılıklar olduğunu dile getiren Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Ömer Küçük, sözlerini; “Tanju Bey konuşurken, Bolu’sundan bahsederken, benim içim burkuldu. Bolu’da kişi başına düşen illi gelir 88 bin lirayken, Düzce’de 10 bin lira. Hani bakanlık yaptınız siz, hani iktidardınız siz. Ne yaptınız biliyor musunuz? Sadece araç kiralamak ve hizmet alımı için olağanüstü durumlardan, mücbir sebeplerden, Düzce’nin parasını talan ettiniz. Dedik ki, ‘tüyü bitmemiş yetimin 25 kuruşunu Allah kuluna yedirmeyeceğiz.’ Yedirmeyeceğiz inanın bize. Zaten bunun da yeminini edeceğiz. Biz Düzce’nin ta kendisiyiz. Bilsinler ki, Fevzi Çakmak’tan, Azmimilli’den, Ağa’dan, Hamidiye’den, Karaca’dan terörist çıkmaz. Düzce’den Terörist çıkmaz. Biz Düzce’yiz, Düzce’nin ta kendisiyiz” diyerek sürdürdü.

 

“Projeleri Mehmet Keleş’e kızdığı için durdurmuş”

Düzce’nin güzelliklerini belirten Ömer Küçük; “Bizim Efteni’mizde güzel bir otelimiz vardı. Hani, üniversite almaya talip olmuştu. Onu engelleyen Sayın Bakan’ımız şimdi kalkmış bize bir dizi proje sunuyor. Gittik Ankara’da gördük. Mehmet Başkan gitmiş, çalışmalar yaptırmış. Bir şeyler ortaya çıkartmış. Aralarında Düzce’nin Asar Suyu projesini gördük. Dedik ki nedir bu işin aslı anlatın bize. Anlattılar. Bitmiş projeyi engelleyen Sayın Bakan, şimdi belediye başkanlığına aday olmuş. Bitmiş, parası hazırlanmış projeyi engelleyen Sayın Bakan, şimdi Düzce’de bize terörist diyecek, Düzce’de iş yapacak öyle mi? Bitmiş ve hazır olan kentsel dönüşüm projesini, Sayın Bakan Mehmet Keleş arkadaşımıza kızmış ve engellemiş. Hazır projelerin hayata geçmesini engelleyen Sayın Bakan, şimdi Düzce’de belediye başkanlığı yapacak. Keşke orada bakan olarak kalsaydı. Keşke bizim hayvan barınaklarımızla uğraşsaydı. Biz de bakanımız var diye kendi kendimizi avutsaydık. Demek bakanlıkta da yeterli görmediler ki her gün bir bakan geliyor Düzce’ye. Her gün bir bakan var. Sayın Bakan yetmeyecekler haberiniz olsun” dedi.

İşte Ömer Küçük'ün projeleri

Ömer Küçük konuşmasının sonunda ise 81 adet projesini toplantıya katılanlara tanıttı. Başkan olduğu takdirde yemin ederek makamına touracağını belirten Ömer Küçük projelerini tanıtmadan önce de toplantıya katılanlara yemin etti. Yeminin ardından proje tanıtımına geçen Ömer Küçük’ün projeleri;

  1. Ulaşım Projeleri Akıllı
  2. Trafik Sistemi
  3. 100 Bin Ağaç Projesi
  4. Anıtpark Yeraltı Otoparkları
  5. Sanayi Sitelerine Belediye Sağlık İstasyonları
  6. Güzel Şehir Projesi
  7. Doğramacılar, Elektrikçiler ve Demirciler Sitesi, planlama ve altyapı Projesi
  8. Kentsel Dönüşüm
  9. Sorunsuz Altyapı
  10. Uğur Suyu Arttırma Tesisi
  11. Çöp ve Katı Atık Dönüşüm Tesisi
  12. Atık Geri Dönüşüm Kumbaraları
  13. Organik Ürün İşleme Merkezi
  14. Şoklama ve Soğuk Hava Deposu
  15. Belediye Seraları
  16. Düzce Tarım Projesi
  17. Belediye Mahalle Kreşi
  18. DÜKİM (Düzce Kariyer İstihdam Merkezi)
  19. Aile Rehberlik Merkezi
  20. Başkan Mahallemizde
  21. Çocuk Parklarına Güvenlik Projesi
  22. Ben Değil, Biz Projesi
  23. Hoş geldin Bebek Projesi
  24. Ekmek 90 Kuruş ve Ekmek Satış Noktaları
  25. Turizm Projeleri
  26. Belediye Halk Market
  27. Belediye Eczanesi
  28. Düğün Paketi
  29. Düzce Kültür Merkezi
  30. Kitap Fuarları
  31. Sanat Sokakları
  32. Merkez, Kalıcı Konutlar ve Konuralp Festivali
  33. Düzce Kent Müzesi
  34. Düzce Kampüs Evi
  35. Konser ve Tiyatro Salonları
  36. Kültür ve Spor Organizasyonlarında Başarılı Öğrencilerin Ödüllendirilmesi
  37. Düzcespor Stadyum Projesi
  38. Mahalle Spor Salonu
  39. E-Spor
  40. Üreten Engelliler Merkezi
  41. Engelli Servisi
  42. Engelsiz Yaşam Evi
  43. Oryantring
  44. Bilim ve Teşvik Projesi
  45. DUBEM (Düzce Uygulamalı Bilim Merkezi)
  46. Öğrenci Meclisi
  47. E-Mezun Portalı
  48. Okul Bahçelerinin Çevre Düzenlemesi, Bakım ve Onarımı
  49. Öğrencilere Gezi İmkanı
  50. 1 TL Ulaşım – Abonman Kartı
  51. Düzce Kart
  52. Deprem Similasyon Merkez
  53. Medyaevi
  54. Basın Fonu
  55. Online Şikayet Kutusu
  56. Belediye Güneş Enerjisi Tarlası
  57. Güneş Pilleri
  58. Akarsu Güneş Santrali
  59. Belediye Rehabilitasyon ve Sağık Merkezi
  60. Belediye Hastane Misafirhanesi
  61. Belediye Hasta Nakil Aracı
  62. Ayın Mahallesi Ödülü
  63. Kent Çamaşırhanesi
  64. Kent Mobilyaları
  65. Belediye Yerel Hizmet Binaları
  66. Sağlıklı Yaşam Köyü
  67. Yaya Yolları Düzenlemesi
  68. Kaldırımlara püskürtme uygulaması
  69. Tarladan Halka Projesi
  70. Modern Pazaryerleri
  71. Yakıt Tüketim Projesi
  72. Su Kullanım İndirimi
  73. Akıllı Duraklar
  74. İkinci Bahar Dinlenme Merkezi
  75. Meydanlara Ücretsiz Wi-Fi imkanı
  76. Evde Bakım Hizmetleri
  77. Bisiklet Yolları ve İstasyonları
  78. Mahalle Meydanları
  79. Asar Suyu Rekreasyon Projesi
  80. Ömer Küçük İle Hayvan Hakları (a. Patiler Üşümesin Projesi, b. Sokak Hayvanları Bağış Fonu, c. Acil Müdahale Ekibi-cankurtaranlar, d. Sokak Hayvanı Sıcak Yuvaya Kavuşacak, e. Mini Hayvanat Bahçeleri)
  81. Sokak Hayvanlarını doyuran Geri dönüşün Kutusu

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.3.2019
18:00

aslanım benim

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,38
mg


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.