Milletvekili Talih Özcan Musiki Derneğini Ziyaret Etti

Milletvekili Talih Özcan Musiki Derneğini Ziyaret Etti

Düzce Musiki Derneği Cumhuriyet Halk partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan'ı ağırladı.Üyeleri bizzat dernek binasında ziyaret eden Talih Özcan öğrencilerle tek tek tanışıp, ayrı ayrı sohbet gerçekleştirdi.
1983 yılından itibaren faaliyet gösteren Düzce Musiki Derneği hakkında başkan Gönül Aydın'dan detaylı bilgi edinen Özcan, sonrasında mikrofonu eline alarak,üyelerle ile birlikte "İstanbul Sokakları" adlı eseri seslendirdi.
Ses performansı öğrenciler tarafından alkışlarla karşılanan milletvekili Özcan, dernek üyelerine yaptığı konuşmada şunları kaydetti.
"Çağdaş yaşamın bir koluda müziktir.Sanatın ve sanatçının dün olduğu gibi bu günde her zaman arkasındayız.Böyle kıymetli seslerin bir araya geldiği bu müstesna oluşum için Düzcenin vekili olarak başkan Gönül Aydın başta olmak üzere,tüm dernek üyelerini kutluyorum.Ben burada sevgiyi gördüm.Bir kardeşiniz olarak da sizleri meclisteki makamımda ağırlamak isterim.Sizlerin talepleri benim için onurdur."diyen Özcan şöyle devam etti."Önümüzdeki yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk partisi olarak son derece iddialıyız.Göreceksiniz 1 Nisan şakasını biz yapacağız.Başkanı biz çıkartacağız".
Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.