Korona virüs CHP’yi teğet mi geçiyor ?

CHP Normalleşmesini erken tamamladı

Korona virüs CHP’yi teğet mi geçiyor ?

Dünya ve Türkiye’de binlerce insanın hayatını kaybettiği korona virüs salgını için alınan önlemler kademeli olarak kaldırılıp normalleşme sürecine girildiği bugünlerde Sağlık Bakanı ve sağlıkçıların maske ve sosyal mesafe uyarılarına rağmen Düzce CHP İl ve ilçe başkanlarının sosyal medyada yaptığı paylaşım, yürekleri ağızlara getirdi.

Sosyal mesafeyi kaldıran maskesiz fotoğraf çektirip bunu sosyal paylaşım sitesinde paylaşan CHP yönetiminin korona virüsü ne kadar ciddiye aldığı da gözler önüne serildi.


Dünyada pandemiyi ciddiye almayan ülkelerde milyonlarca vaka görülürken binlerce kişi ise hayatını kaybediyor. Türkiye ise ilk günden itibaren korona virüs ile ciddi mücadele veriyordu. İlk dalgayı da binlerce insanın hayatını kaybetmesiyle atlatmıştı. Alınan çok ciddi önlemlerin ardından normalleşme sürecine girildiği bu günlerde hem Sağlık Bakanı hem de sağlık çalışanları normalleşme sürecinde rahavete kapılınmaması konusunda uyarılarda bulunurken CHP Düzce İl teşkilatlarının uyarıları dikkate almaması ve maske başta olmak üzere sosyal mesafeyi hiçe sayan fotoğraf çektirerek bu fotoğrafı sosyal medya hesaplarında paylaşmaları tepkilere neden oldu. Ayrıca CHP teşkilatının korona virüse balkışını da gözler önüne seren paylaşıma vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Milletvekili Mahmut Tanal, İl Yönetimi ve İlçe başkanlarının yer aldığı toplantı sonrasında çekilen fotoğrafta bir de küçük çocuğun yer alması da gözlerden kaçmadı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.06.2020
12:24

Ya siz bilmiyorsunuz galibaaa.. Korona sadece akp lileri etkiliyor, CEHAPE lilere hiççç dokunmuyor.. CEHAPE lilerin umudu hastalık artsın kaos çıksın Hükümet devrilsin..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,18
ufuk


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.