Ehliyetsiz Sürücü Polisi Görünce Aracı Bırakıp Kaçtı

Ehliyetsiz Sürücü Polisi Görünce Aracı Bırakıp Kaçtı

Düzce’nin Çilimli ilçesinde polis ekipleri güzergah üzerinde denetim yaptığı esnada bir otomobilin ters şeritten hızla ilerlediğini fark etti. Sürücü bir fabrikanın otoparkına aracını bırakıp kaçarken, yapılan kontrollerin ardından şahsın ehliyetinin olmadığı ve bu yüzden kaçtığı öğrenildi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehrin genelinde polis denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Çilimli sapağında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uygulama gerçekleştirildiği esnada, arka plakasının olmadığı bir aracın uygulamada dur ihtarına uymayarak ters şeride girip kaçmaya başladı.

Polis ekiplerinin takip ettiğini fark eden sürücü, aracını bir fabrikanın otoparkına çekerek kayıplara karıştı. Bu esnada polis ekipleri arka plakası takılı olmayan aracı fabrikanın otoparkında park edilmiş halde buldu. Yapılan kontrollerde aracın sigorta ve muayenesinin olmadığı tespit edildi.

Bu esnada bölgede bulunan fabrikadan araç sahibi olduğunu iddia eden bir şahıs gelerek aracın başındaki polislerle görüştü. Şahsın işe geç kaldığını, bu nedenle uygulamadan kaçtığını ehliyetinin de olmadığını belirtti. Araç içerisinde yapılan kontrollerde bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Şahıs gözaltına alınırken otomobil çekici ile otoparka kaldırıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.