Çilimli’de yeni projeler hayata geçiyor

Çilimli’de yeni projeler hayata geçiyor

Çilimli Belediyesi İller bankası ve Dünya Bankasından aldığı destek ile ilçede jeotermal çalışması, kanalizasyon hattı, yağmur suyu toplama ve deşarj hattı, yeni içme suyu hatların çekilmesi, tasarruflu aydınlatma uygulamasını hayata geçirecek.
Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, İller Bankası aracılığı ile Dünya Bankası'ndan onaylanan ek finansman projesi olan sürdürülebilir şehirler projesi dahilinde, İller Bankası ve Dünya Bankası yetkilileri ile son toplantıyı yaptı.
Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, “Çilimli İlçesinde gerçekleştirilecek jeotermal çalışması, kanalizasyon hattı, yağmur suyu toplama ve deşarj hattı, yeni içme suyu hatların çekilmesi, Düzce caddesi aydınlatma uygulamasının yapılmasını içeren projelerimizi ilgili kurum yetkililerine aktardık. Çalışmalarımızı gerçekleştireceğimiz alanları ilgili kurum yetkilileri ile gezerek yerinde incelemelerde bulunduk. Projelerimiz ilgi uyandırdığı gibi beğeni de topladı. Ayrıca toplantıda proje içinde ilçemize 1 adet elektrikli otobüs ve 1 adet itfaiye aracı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projelerimizi hızla gerçekleştireceğiz ve ilçemizi daha yaşanabilir kılmak için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.10.2023
09:04

Bir dönem daha mı demek istiyorsun. 15 sene yetmedi diyorsun... o zaman üç dönem kuralını çiğnet be başkan...olmazsa iyi partiden gir kazan ...sonra istifa edrsin!!!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,94
Duyarlı
1.10.2023
17:56

ASLINDA HER İLÇE DE BELEDİYELER SÜT ÜRÜNLERİ FABRİKASI KURMALI VE İŞLETMELİDİR SÜT TEN BİRÇOK ÜRÜN ELDE EDİLMEKTE NİHAYETİN BU HAYVANLARIN ETİ DE DEĞERLİ KIRSAL DA HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ OLUR HEM SÜT PARA EDER HEMDE BİR ÇOK ÜRÜNLER ÜRETİLİR EN AZINDAN YAĞI ALINMIŞ SÜTLER SATILMASA BİLE OKULLARDAKİ ÖĞRENCİLERİMİZE VERİLEBİLİR VEYA SÜT TOZUNA ÇEVRİLEBİLİR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,48
STS


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.