Recep Tuna Projelerini Tanıtım Toplantısına Yoğun Katılım

Recep Tuna Projelerini Tanıtım Toplantısına Yoğun Katılım

Ak Parti Cumayeri Belediye Başkan Adayı Recep Tuna, proje tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Ak Parti Düzce Millet Vekilleri Ercan Öztürk ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Faruk Özlü, Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve Ak Parti İl Yönetimi'nin katıldığı proje tanıtım toplantısında hazır bulundu.

Ak Parti Düzce Millet Vekili Ercan Öztürk, Cumayeri Belediye Başkan Adayı Recep Tuna'nın proje tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada "Yarım kalan sevdamız Cumayeri’miz… Cumayeri Belediye Başkan Adayımız Recep Tuna’nın ilçemizin geleceği adına planladığı Proje tanıtım toplantısına katıldık. Vatandaşlarımız gerekeni yapacak, yarım kalan hizmet tamamlanacak, Cumayeri Gerçek Belediyecilik ile buluşacak." dedi.

Ak Parti Düzce Milletvekili ise "Cumayeri yeniden Akparti için hazır! Yarım kalan işleri bitirmek, Cumayeri’ni hakettiği hizmetlere kavuşturmak için yeniden Recep Tuna.Cumayeri Belediye Başkan Adayımız Recep Tuna’nın proje tanıtım toplantısına katıldık.İlçemizin çehresini değiştirecek, eksikleri tamamlayacak projeler hemşehrilerimizden büyük ilgi gördü. GerçekBelediyecilik için Düzce merkezde oylar Dr. Faruk Özlü’ye, Cumayeri’nde Recep Tuna’ya." ifadelerini kullandı.

Başkan Faruk Özlü ise "Güzel ilçemiz Cumayeri’ndeyiz. Seçimden alacağımız zafer ile Düzce’mizin her noktasında hizmet esasına dayalı belediyecilik kaldığı yerden devam edecek. Değerli kardeşim Sn. Recep Tuna nezdinde Cumayeri’mizi ve teşkilatımızı muhabbetle selamlıyorum." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.