Vali Aslan Cumayeri'nde Ziyaretlerde Bulundu

Düzce Valisi Selçuk Aslan Cumayeri'ne ziyarette bulundu. Aslan ziyaretinde Cumayeri Belediyesi,Cumayeri İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Gençlik Ve Kültür Merkezi inşaatı ve Hilaltepe Mesire Alanı'nı inceledi. Aslan ayrıca bölge esnafını ziyaret ederek vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.

Düzce Valisi Selçuk Aslan ziyaretlerine Cumayeri'nde devam etti. Vali Aslan Cumayeri belediyesine giderek Başkan Mustafa Koloğlu'ndan brifing aldı.


 

Aslan daha sonra İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek, kurumun sorumluluk alanında yürütülen emniyet, asayiş ve diğer faaliyetler hakkında brifing alıp, denetleme defterini imzaladı.

Vali Aslan yapımı devam eden İlçe Gençlik Ve Kültür Merkezi inşaatında yetkililerden bilgi aldıktan sonra Hilaltepe Mesire alanında vatandaşların piknik, spor aktiviteleri ve afetlerde toplanma alanı olan proje ile ilgili Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu'ndan bilgi aldı.

Bölge esnafına ziyaretlerde bulunan Vali Aslan vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlerken, esnafa hayırlı işler diledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.