Geleceğimiz İçin Deva Partisini Seçtim

Geleceğimiz İçin Deva Partisini Seçtim

Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Gündem programının bu haftaki konuğu Deva Partisi İl Başkanı Murat Caymaz ile birlikte katılan Halkla İlişkiler Başkanı Özge Yılmaz, partiye girme süreci ile yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi.
  Her hafta Düzce TV ekranlarında yayınlanan Mehmet ibrahimoğlu ile gündem programında bu hafta Deva Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, Halkla İlişkiler başkanı Özge Yılmaz ile Av. Özden Karaaltun katılım sağladı. İl başkanı Caymaz, genel siyaset ile ilgili açıklamalarda bulunurken, Halkla ilişkiler Başkanı Özge Yılmaz’da partiye katılım süreci ile yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Yılmaz şöyle devam etti: “Ben partinin kuruluş haberini okudum. Hiçbir siyasi oluşuma girmeyi düşünmedim. Deva partisinden o dönem teşkilatlar oluşmaya başladığında Düzce’den teklif geldiğinde bir süre direndim açıkçası. Çünkü siyasi oluşum içerisine girmek istemedim. Deva partisini çok araştırmamıştım. Sonrasında araştırmaya başladım. Kadrolara baktım. Ne dediğini ne söylemek istediğini bu ülke için neler istediğini okudum. Bu ülke için ,insanlarımız için, benim için ,çocuklarımız onların geleceği ülkenin refahı konusunda baktım ki benim istediğim gibi düşünüyor. Bende elimi taşın altına koymalıyım dedim ve 29 Temmuz itibari ile Deva Partisi çatısı altında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Vatandaşlara ulaşmak çok önemli ve değerli. Her kahvehanede her kurumda Deva Partisine ve Ali Babacan’a ciddi bir teveccüh var. Vatandaşlar artık bıçak kemiğe dayandı. Esnafız bir çok esnaf arkadaşım ile görüşüyorum. Gerçekten ülkenin çıkar yolu Deva Partisi. Sadece Ali Babacan değil. Bunu da Deva Partisi’nin güçlü kadroları yapabilir. Burası bir siyasi parti olarak kurulmadı. Önce insan olarak kuruldu. Bir kadro harekatı olarak kuruldu.

Şeffaf olacağız dediler. Kapsayıcı olacağız dediler. Önce insan diyoruz. Biz herkesi kucaklıyoruz. Dil din ırk ayrımı yapmadan herkesi bir çatı altında toplayabilir. Kimseyi ayırmıyor Deva partisi. Buyrun gelin Pazartesi akşamları yönetim kurulu toplantımız var. Herkes toplantımıza katılabilir. İl toplantılarımızı yaparken verdiğimiz kararları tartışabiliyoruz. Bunun için Deva Partisi diyorum. Deva Partisi gerçekten insanların bireylere kendilerini ifade edebildiği bir parti. Kadınlar şunu soruyor. Bıçak kemiğe dayandı demiştim. İnsanlar önce evine ekmek nasıl götürebilirim diye düşünüyor. Partimizin çalışmalarını yapacaklarını anlatmaya çalışıyoruz. Öğrencilere eğitim sistemimizi anlatmaya çalışıyoruz. Bir çok alanda bizim politikalarımız var bunları anlatmaya çalışıyoruz. Kadınlar gerçekten bugün baktığımızda hepimizin kadın olarak işi zor. Herkese cevap verebilecek şekilde politikalarımızı anlatmaya çalışıyoruz. Gençler ne yazıkki ülkemizde yaşamak istemiyorlar. Biz o gençlerimizi kaybetmeyelim. Bu gençlerimizi biz tutmamız lazım” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.