Vali Atay’dan Spor Lisesi’ne altın dokunuş

Vali Atay’dan Spor Lisesi’ne altın dokunuş

  Bahçeşehir bölgesinde bulunan Spor Lisesi’nin eksiklikleri Düzce Valisi Cevdet Atay’ın destekleri ile tek tek gideriliyor. Okul Aile Birliği Başkanı Pınar Yavuz, Vali Atay’a teşekkürlerini ileterek, “ Uzak spor komplekslerine giden öğrencilerimiz için okul bahçesine tesis yapılması sözü veren Atay’a teşekkür ederiz” dedi.

  Bahçeşehir Bölgesin’den 2018-2019 eğitim öğretim yılında faaliyete geçen Düzce Spor Lisesi’nin sportif alanlarına altın dokunuş yapan Düzce Valisi Cevdet Atay’a okul aile birliği teşekkürlerini iletti.

Okul Aile Birliği Başkanı Pınar Yavuz yaptığı açıklamada: “Bahçeşehir bölgesinde 2018-2019 eğitim öğretim yılında faaliyete  geçen  Düzce Spor Lisesi’nin, Sayın Valimiz Cevdet Atay’ın büyük katkılarıyla eksikleri tek tek giderildi.

Birçok milli sporcu barındıran ve her geçen gün başarılarına yenilerini ekleyen öğrencileri  ile göz dolduran Düzce Spor Lisesi öğrencilerinin bugüne kadar okul bünyesindeki sportif alanların yetersizliği nedeniyle derslerinin bir kısmını okula uzak civar spor komplekslerinde yapmak zorunda kalıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Düzce Spor Lisesi öğrencilerinin derslerini çok daha sağlıklı koşullarda sürdürebilmeleri için inşası tamamlanan cep spor salonunun, zemin, duvar darbe minderleri, ısıtma tertibatı, voleybol direkleri, basketbol potaları gibi iç donanımının tamamlanması ve futbol, atletizm gibi branşlar için gerekli olan suni çim saha yapımı talimatları Sayın Valimiz Cevdet Atay tarafından verildi.

Spor lisesinin ihtiyaçlarını yerinde görüp inceleyen ve öğrencilerimize söz veren sayın Valimiz Cevdet Atay’a teşekkür ve minnelerimi sunarım” ifadelerinde bulundu.

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.