Sıfır Atık Eğitimleri Devam Ediyor

Sıfır Atık Eğitimleri Devam Ediyor

 

Düzce Belediyesi,  atıkların kontrol altına alınması, gelecek nesillere temiz, gelişmiş ve yaşanabilir bir dünya bırakılması için ilkokul öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen ‘Sıfır Atık’ eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, toplum genelinde farkındalık oluşturmak ve israfın önlenmesi, doğal kaynakların daha verimli kullanılmasının yanı sıra atık oluşumunun minimize edilmesi amacı ile ilkokul öğrencilerine yönelik eğitim vermeye devam ediyor.

950 ÖĞRENCİ
2022 yılında Düzce genelinde adeta seferberlik ilan eden ve bugüne kadar 950 öğrencinin bilinçlendirildiği eğitimler Gazi Mustafa Kemal İlkokulu, Sancaklar İlkokulu, İrfan Öztürk İlkokulu, Şehit Furkan Kaplanbaba İlkokulu, Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu ile devam etti.

FINDIKCAN EĞİTİMDE
Öğrencilere eğitimleri sevdirmek ve ilgilerini arttırmak üzere adı sıfır atık ile özdeşleşen ‘FINDIKCAN’ın da hazır bulunduğu eğitimlerde ilkokul öğrencileri hem eğleniyor hem de israfın önlenmesi başta olmak üzere atık oluşumunun minimize edilmesi noktasında bilinçleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.