Çocuk Üniversitesi Yaz Tatilini Eğlenceli Hale Getirecek

Çocuk Üniversitesi Yaz Tatilini Eğlenceli Hale Getirecek

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi yaz okulları başlıyor. 5-6 ve 7-14 yaş gruplarında toplam 22 branşta eğitimlerin verileceği yaz okullarına kayıtlar 19 Haziran tarihinde başlarken dersler ise 3 Temmuz tarihinde başlayacak.

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi, 2022-2023 eğitim-öğretim döneminin tamamlanmasıyla birlikte yıl boyu sürdürdüğü eğitim çalışmalarını yaz döneminde de hız kesmeden devam ettirecek.  Bu yıl 22 branşta kursların verileceği yaz okullarına 19 Haziran 2022 itibariyle kayıt başvuruları alınacak.

5-6 ve 7-14 yaş grupları içinde öğleden önce ve öğleden sonra olacak şekilde yapılan düzenlemeyle öğleden önce saat 10.00 – 13.00 arasında Değerler Eğitimi (Kur’an-ı Kerim Dersleri) dersi verilirken, öğleden sonra ise 13.00 – 17.00 saatleri arasından etkinlik atölyelerine yönelik eğitimler gerçekleştirilecek.

HEM FİZİKSEL HEM ZİHİNSEL GELİŞİM ESAS ALINIYOR
5-6 Yaş grubu öğrencilere yönelik Bale, Görsel Sanatlar, Tasarım, Fiziksel Gelişim, İngilizce, Mutfak Sanatları, Fen Bilimleri ve Drama olmak üzere toplam 8 kategoride kursta eğitim alabilecekken, 7-14 yaş gruplarına gelen öğrenciler ise Drama, Modern Dans, Halk Oyunları, İngilizce, Fen Bilimleri, Robotik Kodlama, Muftak Sanatları, Değerler Eğitimi, Karikatür, Görsel Sanatlar, Zeka Oyunları, Fiziksel Gelişim, Piyano ve Ukelele olmak üzere toplam 14 branşta eğitim görecek.

Kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen aileler Cumhuriyet Mahallesi 1933. Sokak No:17’de bulunan Düzce Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezine bizzat gelerek ya da 0 (380) 523 02 44 numaralı hat üzerinden iletişime geçebilecekler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.