8 Bin Çocuk Yaz Spor Akademisinde

8 Bin Çocuk Yaz Spor Akademisinde

8 Bin Çocuk Yaz Spor Akademisinde

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Düzce Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Yaz Spor Akademisi çocuklara kapılarını açtı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Düzce Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Yaz Spor Akademisi çocuklara kapılarını açtı. Spor Genel Müdürlüğümüzün kuruluş yıl dönümü nedeniyle 81 ilde eş zamanlı Yaz Spor Akademisi açılışı yapıldı.

Yaz Spor Akademisine Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenör ve tesis konusunda yardımcı olurken Düzce Belediyesi de malzeme ve antrenör konularında ortak hareket ediliyor.

18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış törenine Yaz Spor Akademisine kayıt yaptıran çocukların yanı sıra Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ile veliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda bir konuşma yapan Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, 30 branşta spor kursu açtıklarını belirterek, "Bugün Spor Genel Müdürlüğümüzün kuruluş yıl dönümü nedeniyle her yıl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Spor Akademisinin açılışını yaptık.

Düzce Belediyesi ile ortak olarak yaz boyunca 30 branşta 60 antrenörümüzle beraber kurslarımızı açtık. Şu ana kadar 8 bin çocuğumuz bizlere kayıt oldu. Hedefimiz 10 bin sporcu. Çocuklarımız 3 ay boyunca serbest zamanlarını spor ile doldurarak kendi gelişimlerini sağlayacaklar. Çocuklarını bize emanet eden velilerimize de teşekkür ediyorum." ifadelerinde bulundu.

7-18 yaş arası çocuklar için ücretsiz düzenlenen Yaz Spor Akademisinde, Atletizm, Atıcılık, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Bocce, Boks, Cimnastik, Çim Hokeyi, Eskrim, Futbol, Geleneksel Türk Okçuluğu, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick boks, Masa Tenisi, Muay Thai, Okçuluk, Oryantiring, Satranç, Tekvando, Tenis, Voleybol, Wushu, Yüzme ve Bedensel Engelliler Okçuluk, İşitme Engelliler Güreş, Bedensel Engelliler Halter ile Engelli Yüzme olmak üzere toplam 30 branşta 60 antrenör ile eğitim veriliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
30.06.2022
10:35

60 antrenörle 8000 öğrenci. Ya spordan ya matematikten kaldınız.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,00
OMER SİVRİKAYA


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.