e-bebek 147. Mağazasını Düzce'de Açtı

e-bebek 147. Mağazasını Düzce'de Açtı

Türkiye’nin en büyük bebek ve çocuk ürünleri mağazası Ebebek, 52.ilinde Düzce’ye 147. mağazasını açtı.

Olimpiyat kavşağında bulunan açılışı yapılan mağazaya gelen Ebebek Genel Müdürü Halil Erdoğmuş, Düzce’de bebek sahibi anne ve babalarla buluşmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. 

Türkiye’nin en büyük bebek ürünleri mağazası Ebebek, Düzce’de Olimpiyat Kavşağı’ndaki yerinde kapılarını bebek sahibi anne ve babalara kapılarını açtı. İçinde bebek bezinden ıslak mendile, bebek mamalarından giysilerine, arabalarına, oyuncaklarına kadar çeşit çeşit ürün bulunduran mağazanın açılışı da görkemli oldu.

Ebebek Kurucusu ve Genel Müdürü Halil Erdoğmuş ile yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı mağaza açılışı sonrası mağaza çalışanları ile birlikte bingo yapan Halil Erdoğmuş, yaptığı açıklamada; “Ebebek Türkiye’de bebeğin olduğu her yerde anne ve babalara ulaşmaya çalışıyor. Düzce’de 52. İlimiz olarak kervanımıza katıldı. Ebebek’in ise 147. Mağazası oldu. Bebeklerin doğumundan itibaren onların bütün ihtiyaçlarını hesaplı fiyatla, kaliteli ürünlerle anne ve babaların ihtiyaçlarını karşılayan bebeklerini büyütme sürecinde yanlarında olan bir firma. Düzce’de bizim için önemli bir şehirdi. Kendimize uygun ancak yer bulabildiğimiz için daha yeni Düzce’de mağaza açabildik. Yoksa çok daha önceden 4-5 sene önce Düzce’de yer alacaktık. Mağazalarımızda bebeğin kıyafetinden mamasına, bezinden ıslak mendiline, şampuanından bebek arabasına, koltuğuna, emzik biberon, annenin bebeğini büyütürken ihtiyaç duyduğu kendi eşyalarına kadar herşeyi bulabilirsiniz. Yaklaşık 11 bin çeşit ürünü bulunabileceği bir mağaza zinciri” diye konuştu.


“kendi bebeklerimiz için kullanmadıklarımızı mağazalarımızda bulundurmayız”


Halil Erdoğmuş;  ayrıca ürünlerin kaliteli ve doğal olduğu ürünleri bulunduran şirkettir. Prensibimiz ise kendi bebeklerimiz için kullanmayacağımız hiçbir ürünü müşterilerimize de satmayız” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.