Faruk Özlü OSB’lerde İşçilerle Bir Araya Geldi

Faruk Özlü OSB’lerde İşçilerle Bir Araya Geldi

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Düzce 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ile tesiste faaliyetlerini sürdüren fabrikaları ziyaret etti. Fabrika sahipleri ve işçiler ile bir araya gelen Başkan Özlü, 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin hitabında Düzce’de yaşanan gelişim atağının devamı için destek istedi.

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart Yerel Seçimleri için temaslarını sürdürüyor. Düzce’de sektör temsilcileri, esnaflar, öğrenciler, gençler ve yaşlılar olmak üzere her kesimden vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özlü, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman ve parti yönetiminden isimler ile birlikte Düzce 1. Ve 2. OSB yönetimleri ile tesislerde faaliyetlerini sürdüren fabrika sahipleri, personellerini ziyaret etti. İlk ziyaretini 1. OSB Müdürü Engin Karaduman ile buluşan Özlü, buradan aynı tesis içinde faaliyetlerine devam eden Omkataş Oluklu Mukavva Fabrikası’nı ziyaret ederek Fabrika Müdürü Muhammet Latifoğu ile bir araya geldi. Düzce’de yaptığı çalışmalardan bahseden Özlü, fabrika çalışanlarından gelen soruları da samimiyetle cevaplayarak “hiç kimse yatırım yapma, proje üretme, iş yapma konusunda bizimle yarışamaz, bu konuda iddialıyız. Bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da sizlerin desteği ile aynı kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

DÜZCE CAM PERSONELİ İLE ÖĞLE YEMEĞİ YEDİ

Buradan yine aynı tesis içinde yer alan Düzce Cam Fabrikası’nı ziyaret eden Özlü, Fabrika Sahibi Kasım Aktaş’ın eşi Serap Aktaş ve Fabrika Müdürü Serkan Turgut tarafından karşılandı. İşçilerin öğle yemeğinde olduğu görüşme yemekhanede devam etti. Fabrika çalışanları ile aynı sofrada yemek yiyen Özlü, “değerli arkadaşlar güzel bir fabrikada çalışıyorsunuz. Bu fabrikanın sahibi Sayın Kasım Aktaş bey, Düzce’ye çok güzel bir okul kazandırdı. Bundan 4 yıl önce kendisini ziyaret etmiş ve bir okul yapmasını rica etmiştim. Kasım Bey hiç ikiletmedi. Düzce’nin en büyük ortaokulunu, 48 derslikli okul sizin çalıştığınız bu fabrikanın Düzce’ye armağanıdır. Bu vesile ile kendisi burada yok ama tekrar şükranlarımı sunmak isterim. Orada yaklaşık 1800 öğrenci ders görüyor. Bu aslında sizin eseriniz. Sizlerin katkıları ile yapıldı. Nitekim sizlerden aldığımız güç ve güvenle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Kimse hizmet belediyeciliğinde bizimle yarışamaz bunu tekraren söylemek isterim” dedi.

FUNNY GIDA’DA İŞÇİLERİN İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

OSB ziyaretlerine 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kadri Karaman, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Penbegüllü ve OSB Müdürü Aylin Özdemir Keleş ile toplantı yaparak devam eden Özlü, buradan Funny Gıda Sahibi Muzaffer Leblebici ve fabrika çalışanlarını ziyarete geçti. Fabrika çalışanları ile sohbet eden Özlü: “Yaklaşık 5 yıldır buradayım. Gece gündüz Düzce için çalışıyoruz. Biten işlerimiz var, devam eden işlerimiz var, daha yapacaklarımız var. Bugün burada sizlerle birlikteyiz, eğer bir eksiğimiz varsa lütfen söyleyin. Sizlerin istekleri bizim için en önemli iştir. Şunu söyleyeyim; belediye hizmetleri siyasi bir iş değil, teknik hizmetlerdir. İçme suyunun neresi siyasi? Çöp sorununun neresi siyasi? Asfalt, kaldırım, bordür bunların neresi siyasi? Bizim sizden ricamız; bu hizmetlerin tamamen teknik hizmetler olduğunu bilmeniz, İşini en iyi yapan kimse onu desteklemenizdir. Bir de Düzce için kimin en çok faydası olacaksa ona oy verin. Bu şehrin parasını imkanlarını çalmayacak kim varsa ona oy verin. Kim para getirir, kim yatırım getirirse ona oy verin. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.02.2024
23:44

Burda parti yok hizmet kim verecek kim samimi ona bakmak lazım güzel duzcemize hayırlı olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Erol arı
6.02.2024
22:38

Sayın başkanım sizi Gölyaka sapağı dorüs sitesinede bekliyoruz yollar çok kötü site içinde bir tur atınca göreceksiniz yollar çamur göl gölet canımız cikiyo her gün her gün teşekkür ederim saygılarımla

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,77
Kral


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.