Pankart her gün asılsın her gün şikayet edeceğim

Pankart her gün asılsın her gün şikayet edeceğim

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Erdoğan Bıyık, "Düzce'ye Gelsene" portalında ki tanıtım videosunun sosyal medyada "Düzce'ye Gelsene lan" paylaşımına tepki gösterdi.

Erdoğan Bıyık Düzce'de bir işletme sahibinin astığı pankartla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını söyleyerek "Kurumsal kimliğimizi kimse çiğneyemez" dedi.

Pankartın kaldırılması için Düzce Belediyesi'ne şikayette bulunduklarını ifade eden Bıyık "pankartın orada asılı olmasına izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar ile birlikte Oda Başkanı Erdoğan Bıyık yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: " Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce’nin önemli bir kurumu. Bizler gelip geçiciyiz.

Ama biz görev yaptığımız sürece, şahsım, buradaki yönetim kurulu, başkanlarımız ve yöneticilerimiz Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın kurumsal kimliğini çiğnetemez. Kim olursa olsun çiğneyemez. Kurumsal kimliğimiz çiğneniyorsa bu koltukta ben oturmam.

Biz burada Düzce’ye hizmet etmeye çalışıyoruz. Düzce’ye gelsene kimliğini "Düzce’ye gelsene lan" şeklinde sundular. Böyle birşeyi ben kabullenemiyorum. Sabaha kadar uyku uyumadım. Böyle bir hadsizlik olamaz.

Bunu yapan bizim abimiz, ama üst üste hatalar yapıyor. Düzce’ye gelsene’nin arkasına o kelimeyi yazamazsın. Suç duyurusunda bulunduk mahkemeye vereceğiz. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası adına suç duyurusunda bulunduk.

"BELEDİYE HAKKINDA DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Erdoğan Bıyık işletmeye asılan pankartın yerinden kaldırılmaması durumunda Düzce Belediyesi hakkında da suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. Bıyık "İşletmesine astığı pankartı kaldırması için Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne şikayette bulundum. O pankartı her gün assın her gün şikayet edeceğim.

Düzce Belediyesi bizim şikayetimizi yerine getirmezse onun hakkında da suç duyurusunda bulunacağız. O pankartı asarak görevini yapıyor, bizim şikayetimiz üzerinde Zabıta gidecek o pankartı oradan kaldıracak. Biz o pankartın orada asılı olmasına müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.