Başkan Özlü'den Tarıma Destek Toplantısı

Başkan Özlü'den Tarıma Destek Toplantısı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Ovası Sulama Birliği Başkanı Ebubekir Uzgur tarafından düzenlenen 2022 yılı Sulama Sezonu Değerlendirme Toplantısına katıldı. Toplantıda Konuralp Pirincinin markalaştırılması çalışmalarına hız verilmesi konusu öne çıktı.



Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Ovası Sulama Birliğinin 2022 yılı Sulama Sezonu Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Düzce Ovası Sulama Birliği Başkanı Ebubekir Uzgur tarafından, Mutfak Sanatları Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, Başkan Özlü’nün yanı sıra Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal ile Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri ve Organize Sanayi Bölgesi yöneticileri katılım sağladı.

Başkan Özlü’nün girişimleri ve ön ayak olmasıyla tarım, turizm ve sanayi alanındaki paydaşların bir masa etrafında buluşmaları ve el ele vererek Düzce’nin geleceğine katkı sağlamalarının önünün açıldığı toplantıda Düzce tarımının desteklenmesi ve geliştirilmesi başta olmak üzere yapılacak çalışmaların akabinde Konuralp pirincini markalaştırma çalışmalarına hız verilmesi konusu öne çıktı.

"HASSASİYETLE ÜZERİNDE DURDUĞUMUZ BİR KONU"
Konuralp pirincinin markalaşması adına verdiği desteği katıldığı hemen her platformda dile getiren Başkan Özlü, 2022 yılının Konuralp pirinci açısından atılım yılı olacağına değinerek, “Bu yıl daha geniş alanlarda ekim yaparak üretimi arttırma hedefi var. Markalaşma yolunda da emin adımlarla ilerliyoruz. Hassasiyet ile üzerinde durduğumuz bir konu. Öncelikle Türkiye ardından da Dünya pazarında hak ettiği değeri elde etmesi için yapılacak çalışmalara desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Toplantı, paydaşlara plaket takdim edilmesinin ardından sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.