Bungalov Ev Alev Aldı

Bungalov Ev Alev Aldı

Düzce’nin Gölyaka ilçesinde bulunan Güzeldere Şelalesi Tabiat Parkı’nda ki bungolov ev alev topuna döndü. Söndürme çalışmalarının ardından bungalov ev kullanılamaz hale geldi.

  Yangın Düzce’nin Gölyaka ilçesinde bulunan Güzeldere Şelalesi Tabiat Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, tabiat parkı içerisinde bulunan ve tamamen ahşaptan yapılan Bungolov evin elektrik saatinden alevler çıkmaya başladı.

Alevler ahşap evi kısa sürede alev topuna çevirdi. Bölgede bulunan vatandaşların ihbarı ile İtfaiye ekipleri kısa sürede tabiat parkına gelerek yangına müdahil oldu.

Alev alev yanan bungalov ev itfaiye ve bölgede bulunan vatandaşların çalışması sonrasında söndürüldü. Ev kullanılamaz hale gelirken, yangın ile ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
30.01.2021
16:26

Bir kaç yıldır kullanılanılıyor, daha yeniler, nasıl elektrikten yangın çıkıyor anlamadım. Görünüşe göre yangın üst kısımda yoğun, şömine yada bacadan olabilir, yani fazla ateş yakmak diyelim buna gibi ağaç evlerde ateş fazla takılmalı. Bu tip yapıları kullananlar iyi bilir. Bence tek kelimeyle "DİKKATSİZLİK" Başka bir anlamı yok. Geçmiş olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,33
Geçmiş olsun diyelim


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.