Tek tırnaklı hayvan kesen baba oğula suçüstü

Tek tırnaklı hayvan kesen baba oğula suçüstü

Düzce’de tek tırnaklı hayvanları keserek etlerini piyasaya sürmeye çalışan baba oğul, jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. 193 bin TL para cezası uygulanıp gözaltına alınan şüphelilerin, kestiği hayvanların kemiklerini ve sakatatlarını İstanbul’a da su taşıyan Melen Çayı’na attıkları ortaya çıktı.


Edinilen bilgiye göre, Gölyaka İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, baba oğul olan şüpheliler A.D. ve A.D.’nin ev ile ahırlarında tek tırnaklı hayvanları kesip, etlerini de piyasaya sürdüklerine ilişkin ihbar aldı.

İhbarı değerlendiren jandarma ekipleri, ev ve ahıra operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda çok sayıda kesilmiş halde tek tırnaklı hayvan etleri bulundu.

Ayrıca ekipler, kesilen birçok tek tırnaklı hayvanın kemik ve sakatatlarının ise İstanbul’a da su taşıyan Melen Çayı’na atıldığını tespit etti.


Şüphelilere, çevre kanunu kapsamında 193 bin TL idari para cezası uygulandı. İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri de bulunan etlerden numune alarak laboratuvara gönderdi. Jandarma ekipleri, şüphelileri gözaltına alarak İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürdü.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.11.2021
23:27

İyki et alamıyoruz yimiştik eşekleri

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,33
Fahrettin acar
8.11.2021
09:24

ALLAH BELANIZI VERSİN PERİŞAN OLUN İNŞALLAH ŞEREFSİZLER ADİ PİSLİKLER

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,53
Düzce
7.11.2021
20:35

İnsanda Allah korkusu yoksa her kötülüğü yapar. Bu adam yıllardır bu işi yapıyor, ancak hapis değil de para cezası verildiği süre yine bu işi yapmaya devam edecektir çünkü o kadar çok parayı (verilen 193 bin lira ceza)karşılayacak imkanı yok haliyle bu işi yapmaya mecbur olacak, yaniiii hapis cezası vermedikleri sürece bu adam bundan vazgeçmez, piyasada ne at nede eşek kalmadı bundan bari anlayın. Vazgeçmezz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,87
İnsanda Allah korkusu yoksa


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.