Cumhur İttifakı Gölyaka'dan Destek İstedi

Cumhur İttifakı Gölyaka'dan Destek İstedi

Cumhur İttifakı Düzce İl Başkanları, iknci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giden sürecin her anını saha da vatandaşlarla biraraya gelerek devam ettiriyor. Gölyaka ilçesini ziyaret eden İttifak heyeti, biraraya geldiği vatandaşlardan 28 Mayıs seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Cumhur İttifakı partileri AK Parti, MHP, BBP, Yeniden Refah Partisi, DSP ve Vatan Partisi il başkanları, 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde halkın iradesinin sandığa yansıması için tüm güçleriyle Düzce’yi karış karış geziyor.

Bu çerçevede tek vücut halinde hareket eden Cumhur İttifakı, haftasonunu Gölyaka ilçesine ayırdı. Önceki dönem AK Parti Milletvekillerinden Celal Erbay başta olmak üzere AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, DSP İl Başkanı Bekir Yıldız, AK Parti Gölyaka İlçe Başkanı Necmi Kap, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan ve İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç’un yanı sıra Cumhur İttifakın ilçe teşkilatlarının hazır bulunduğu ziyarette, Gölyakalı vatandaşlarla seçim süreci değerlendirildi.

28 Mayıs’taki ikinci tur seçimlerinin Türkiye ve Düzce için önemine dair söylemlerin öne çıktığı ziyaretlerde Cumhur İttifakının adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istendi.

Sandığın, halkın iradesini sağlıklı ve net şekilde göstermesi açısından önemine dair Gölyakalılara telkinde bulunmayı ve mutlaka sandığa gidilmesinin gerekliliğini iletmeyi de ihmal etmeyen Cumhur İttifakı heyeti, Türkiye Yüzyılı vurgusu ile çıkılan yolun Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’yi geleceğe taşıyabileceğini paylaştı.

Gölyaka’da vatandaşların yoğun ilgisi ve teveccühleri ile karşılaşan Cumhur İttifakı heyeti, program çerçevesinde Gölyaka’daki temaslarını gün boyu sürdürerek 28 Mayıs seçimlerinde destek taleplerini yineledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.