İyi Parti Teşkilatları Sahada

İyi Parti Teşkilatları Sahada

İyi Parti Teşkilatları Sahada

23 Kasım sabaha karşı yaşanan deprem sonrası harekete geçen İYİ Parti İl ve İlçe Teşkilatları depremden etkilenen vatandaşlara destek olmaya, hasar tespit sürecine katkıda bulunmaya çalıştı.

Yaşanan Deprem felaketinin ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır ve Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile beraber Düzcelilere destek olmaya çalıştıklarını aktaran İl Başkanı Yunus Özay Er : “ Depremin hemen ardından teşkilat mensuplarımız ile beraber depremden etkilen şehir merkezinde yaşanan vatandaşlarımız başta olmak üzere Gölyak, Gümüşova, Cumayeri ve Çilimli ilçelerimizi ziyaret edip hasar gören evleri yaralanan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Deprem bölgesinde yaşayan insanlar olarak hemşehrilerimize geçmiş olsun diyor Allah beterinden korusun temennisinde bulunuyoruz. Yaşadığımız felakete gösterdikleri alaka ve her zor günümüzde yanımızda oldukları için başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere tüm Genel Merkez yetkililerine ve il teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Deprem sonrası Denizli milletvekili Yasin Öztürk ile beraber İvedilikle Düzce’ye geldiklerini ifade eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır ise “ Düzce bizim için önemli  bir şehir. Özel öneme sahip teşkilatlarımızdan olan Düzce Teşkilatımızın bu zor günlerinde yanlarında olmak , hemşehrilerimize destek olmak için hemen kente geldik. Tüm Düzcelilere çok geçmiş olsun diyor, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Allah Devlet’e ve Millet’e zeval vermesin “ dedi.

Milletvekilleri yapılan şehir merkezi ve İlçe ziyaretleinln ardından kentten ayrıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.