Gölyaka'nın Parası Heba Oluyor

Gölyaka'nın Parası Heba Oluyor

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan'ın girişimleri ile açılan 17 Ağustos parkına kilit vuruldu. 


Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan’ın çalışmaları ile Yazıpınar Mahallesi’nde açılan 17 Ağustos Parkına kepenk vuruldu. Büyük umutlarla bölge halkına hizmet etmesi için açılan parkın, kapılarının kilitlenerek terk edildiğini belirten vatandaşlar Belediye’ye tepki gösterdi. Şov için açıldığını ama işletmeden kapatıldığını belirten Gölyakalılar Başkan’ın yaptığı ‘İşlemiyor o yüzden kapattık’ açıklamaları ile adeta çılgına döndü. 3.2 milyon liraya mal edilerek yapılan parka harcanan para böylelikle çöpe gitmiş oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.01.2024
14:46

Şu an Gölyakada bulunan en güzel park olasıdır, havadar güzel manzarasıyla harika bir yer, ancak oraya harcanan parayla Gölyakanın başka eksikleri de yapılırdı, baştan yapılmasaydı iyi olurdu ancak yapılmış ve şu an çok güzel bir yer, yani orada yaşayanlar açısından söylüyorum, Gölyakanın kalabalığını ve gürültüsünü sevenler çok olduğu için bu parka gelip oturmayı tercih etmiyorlar, orada yüksekokul ve öğrenciler var elbette birilerinin oturup sohbetler yapacağı bir yere eğer kimse gitmiyorsa boşuna eleman çalıştırmak, elektrik, ısınma gibi masraflar yapmamak için kapanması daha iyi olur. Emin olun kısa bir zaman sonra Düzce çevresinden herkesin geleceği bir yer olduğunun da haberini yaparsınız eminim.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,00
Baştan yapılmamalıydı şu an çok güzel bir yer
28.01.2024
12:12

Bu haberi neye dayanarak yapıyorsunuz parkı gelip gördünüz mü Gölyaka ya yapılan en güzel hizmetlerden biri o park ama kış sartlarindan dolayı boş yazın gelip görün.simdi aynı haberi Düzce deki 23 Nisan parkı içinde yapıyor musunuz şuan orası da bomboş.lutfen güzel hizmetler i karalamaya calismayalim.gelin mahalle liye sorun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,91
Ahmet Akbaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.