Düzce Üniversitesi Gümüşova Belediyesi’yle İş Birliği Protokolü İmzaladı

Düzce Üniversitesi Gümüşova Belediyesi’yle İş Birliği Protokolü İmzaladı

Düzce Üniversitesi ile Gümüşova Belediyesi arasında Gümüşova Meslek Yüksekokulu için bina yapımı konusunda iş birliği protokolü imzalandı.

İmza törenine; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Nihat Yıldız, Gümüşova Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sıtkı Akıncıoğlu, Gümüşova Belediye Başkanvekili Kenan Sübekci, Düzce Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sertaç Erdağı, Gümüşova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü İrfan Köksal katıldı.

Protokolü Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Gümüşova Belediyesi adına ise Belediye Başkanı Muharrem Tozan imzaladı.

Protokol kapsamında, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait, Düzce Üniversitesi’ne tahsisli, imar planında yükseköğretim tesis alanı olarak ayrılan alanda, Gümüşova Belediye Başkanlığı ve bağışçıları tarafından Gümüşova Meslek Yüksekokulu’na bina yapımı gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Protokolde, binanın birinci aşamasında betonarme kaba inşaatının gerçekleştirilmesi, sonrasında kalan imalatların projelerine uygun olarak tamamlanması da yer alıyor.

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, güzel bir anlaşmaya imza attıklarını belirterek, Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan’a ve Belediye yetkililerine iş birliği için teşekkür etti. Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan ise; güzel bir eseri ortaya çıkarmak için bir araya geldiklerini ifade ederek iş birliğinin hayırlı olmasını temenni etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.