Karayolları kar küremede yolda kaldı

Karayolları kar küremede yolda kaldı

Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait araç Gümüşova’da yollardaki karı kürediğş esnada yolda kaldı. Karla mücadelede sınıfta kalan Karayollarının içler acısı hali dikkat çekti. 


Düzce’de etkili olan yoğun kar yağışı sonrasında hem ana yollarda hem ara yollarda kar küreme çalışmalarını yapan ekipler yoğun bir şekilde mücadele verdi. Karayolları ise özellikle Bolu Dağı’nda ve Gümüşova rampalarında sınıfta kaldı. Karayollarının yıllardır Düzce’de yolları bir türlü açamaması sebebi ile mağdur edilen vatandaşların sayısı da her geçen gün artıyor. Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ait bir araç ise Gümüşova Adaköy’de yollardaki karı kürediği esnada bozuldu.

Gece saatlerinde bozulan kar küreme aracı akşam saatlerine rağmen hiç bir ekip tarafından tamir edilmedi. Hafta sonu tatiline giren karayollarının vatandaşları nasıl mağdur ettiği ise gözler önüne serildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.03.2022
23:27

Düzce tv oradaki ekibin sizin sevdiklerinize kavuşun diye nasıl mücade ettiğini gelin sahada haber yapın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,19
Musa oğuz
20.03.2022
19:20

2019 seçiminde Ak Parti Düzcede bir milletvekili kaybetmesinden sonra Düzce Adeta Düzceye Ceza verilircesine karayolları d100 ve d655 karayolunda kazalar sonrası ne kaza yeri temizliği yapılıyor nede süpürge araçları ile yol kenarları süpürülüyor nede orta refüjlerdeki kırılan taşlar yenisi ile değiştiriliyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,73
Karayollarindan Düzceye Cezamı Veriliyor


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.