Özlü, Gümüşova Teşkilatını Ziyaret Etti

Özlü, Gümüşova Teşkilatını Ziyaret Etti

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, esnaf, muhtar ve vefa ziyaretlerinin yanına ilçe teşkilatları ziyaretlerini de ekledi. Başkan Özlü, AK Parti Gümüşova İlçe teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek Düzce için yapılan çalışmaları anlattı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, sahadan ayrılmıyor. Her fırsatta proje ve çalışmaları sahada takip eden Başkan Özlü, belediye çalışmalarının yanı sıra esnaf ve muhtar ziyaretleri de aksatmıyor. İlçelere de ziyaretler gerçekleştirmeye başlayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Gümüşova İlçe Teşkilatıyla bir araya geldi. AK Parti Gümüşova İlçe Başkanı Özgür Ören ve teşkilat üyeleri tarafından karşılanan Özlü, slaytlar eşliğinde projeleri anlattı.

Düzce’nin gelişmesi ve modernleşmesi için atılan adımların meyvelerini toplayacaklarını kaydeden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “ Biz sadece merkez ilçenin değil tüm ilçelerimizin de gelişmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Bunun için de istişarelere önemsiyoruz. İlimizin tüm unsurlarıyla sosyal-kültürel ve turizm alanlarında adından söz ettirmesini hep birlikte sağlayacağız. Bu kapsamda Gümüşova İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettim, İlçe Başkanımız Özgür Ören ve teşkilatımızın birbirinden kıymetli mensuplarına misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum. Gümüşova bizim gözbebeğimizdir, burada olmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerinde bulundu.

Editör: Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.