Bütün yollar yapıldı, 1 sokak yapılmadı

Köyün bütün yolları yapıldı, 1 sokak yapılmadı

  Gümüşova’ya bağlı Hacıkadirler köyünde 2 yıl önce tüm köyde asfalt ve kilit parke çalışması yapıldı. Fakat 803. sokak üzerinde ne asfalt ne de kilit parke taşı örülmedi. Sokak sakinleri kime başvurduysa sonuç alamadı. Köylüler yetkililere seslenerek çamur yolda yaşamak istemediklerini belirtti.

  Gümüşova’ya bağlı Hacıkadirler köyünde 2 yıl önce Düzce İl Özel İdaresi ekipleri tarafından köydeki yollarda asfaltlama ve kilit parke taşı çalışması yapıldı. Ara sokaklar ve bazı tapulu alanlar bile ekipler tarafından parke taşı ile örüldü. Fakat köyün en yoğun nüfusunun olduğu 803. sokak üzerinde 2 yıldır herhangi bir çalışma yapılmadı.

Toprak yol iki yıldır çamurlanınca konu ile ilgili sokak sakinleri önce muhtarlıkla, daha sonra kaymakamlıkla görüştü. Fakat bir sonuç alamayınca durumu Düzce İl Özel İdaresi’ne aktardı. Buradan da bir sonuç alınamayınca sokak sakinleri valilikle görüştü.

Orada da sokak sakinlerine bütçe olmadığı gerekçe gösterilerek gönderildi. Sokak sakinleri son çare olarak Cumhurbaşkanlığı’nın iletişim hattı olan CİMER’e yazı yazdı. Cimer’den de herhangi bir sonuç gelmedi. 2 yıldır köyün tüm sokaklarında sorun yaşanmazken sadece kendi sokaklarında yaşanan sorunun bir türlü çözülemediğini belirten köy sakinleri yetkililere seslenerek çamurlu yolda yaşamak istemediklerini belirtti.

  “Tapulu arsalar bile parke taşı ile döşendi”

  Köy sakinleri konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “ Burası hacıkadirler köyü 803 sokak. Köyde ara yol sokak mahalle olarak bütün yollar parke taşı örülmüş durumda tapulu yerler bile parke taşı örülmüş durumda tek yapılmayan sokak olarak burası kalmıştır. 2 yıldır muhtardan valiye kadar gidilmedik yer kalmadı ve hala söyledikleri yapılacak ödenek yok malzeme yok diyerek geçiştirdiler.

Hiç bir dağ köyünde bile böyle yol kalmadı dağ tepe her yer asfalt oldu burası asfalt değil bir çakıl bile dökülmedi. Çamurdan dışarı çıkamaz olduk. Yetkililerden biran önce bu yol için bir çözüm bulmasını istiyoruz. 2 yıldır çektiğimiz çamur yeter. Yetkililer duysun artık” ifadelerini kullandılar.

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.11.2020
22:04

Ayni boyle golyakanin yeni mahalle yollari berbat

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,75
Vatandas
24.11.2020
22:04

Ayni boyle golyakanin yeni mahalle yollari berbat

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,29
Vatandas
24.11.2020
20:15

Caybuku köyü yollarına ne demeli.cumayeri caybuku köyü arası ve caybuku köyü merkezinden geçen yol rezalet durumdadır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,04
81li


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.