Atatürk'ün Selamlara Gelişinin 87.Yılı Kutlanıyor

Atatürk'ün Selamlara Gelişinin 87.Yılı Kutlanıyor

Atatürk’ün Düzce’ye gelişinin 87’ci yılı Selamlar Köyü’nde törenle kutlandı. Atatürk’ün ismini verdiği köyde yapılan törenler büyük ilgi gördü.CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Mustafa İzgin yöneticiler bisikletliler ve vatandaşlar katıldı. 

18 Temmuz 1934’te Düzce’yi ziyareti sırasında yolu üzerinde bulunan o zamanki adı İbrahim Ağa olan köye uğrayan ve köyün adını Selamlar olarak değişmesi emrini veren Atatürk’ün Selamlar Köyü’ne gelişinin 87. yılı kutlandı.

Kaymakam Ahmet Ferhat Özen, ise Atatürk’ün Selamlar Köyüne gelmesini anlatarak “Bu yıl 87. Yılı kutlanan bu güzel ziyaretin anısına aynı zamanda isminde konulmasına vesile olmuştur. Törene katkısı olan herkese bu ziyareti unutmayarak her yıl kutlayan halkımıza teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

CHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa İzgin Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Düzce'ye gelişinin 87.yıl dönümü,Gümüşova Selamlar Köy halkı tarafından,her yıl olduğu gibi yine renkli etkinliklerle kutlandı.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak 87 yıl sonra Atamızın ayak bastığı topraklardaki yerimizi alarak,günün anısına hazırlanan lezzetli ayranı içip Atamızı yad ettik ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.07.2021
10:53

Bu günün oluşmasına sebep olan rahmetli arkadaşımız gazeteci ali beşer'i anmadan olmaz..onun sayedinde bunu kutluyoruz.mekanı cennet olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,83
Murat batur


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.