Osb’ye Ulaşım Kolaylaşacak

Osb’ye Ulaşım Kolaylaşacak

Gümüşova Organize Sanayi Bölgesinde, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı koordinesinde, İl Özel İdaresi tarafından yol yapımı ve dere ıslah çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

Düzce Valiliği tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 10 metre genişliğinde ve 3 bin 645 metre uzunluğunda 8 adet yol, 12 metre genişliğinde ve bin 921 metre uzunluğunda 5 adet yol, 15 metre genişliğinde ve 4 bin 472 metre uzunluğunda 6 adet yol, 20 metre genişliğinde ve 11 bin 287 metre uzunluğunda 8 adet yol planlaması yapıldı. Toplam uzunluğu 2 bin 100 metre olan 7 adet yol çalışmasında sona gelindi.  Ayrıca, 7 adet yol terasman seviyesine getirilerek asfalt yapım çalışmasına hazırlandı. Kanalizasyon, yağmursuyu, aydınlatma ve diğer hatların döşeme çalışmalarının akabinde karayolları standardında asfalt yapım çalışmasına başlanılacak.”

Ayrıca Gümüşova Organize Sanayi Bölgesinde yer alan her yola bisiklet ve yaya yürüyüş yolları planlanarak, kullanım ve konforu maksimum seviyede tutmak için çalışmaların sürdürüldüğü ifade edildi.

Yapılan açıklamada, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan ve atıl durumdaki 3 dereden biri olan Erenler Deresinin de ıslah çalışmasına başlanıldığı belirtildi.  Yapılan çalışmalar ile dere tabanında oluşan balçık temizlenerek, dere güzergâhının harçlı perde ile ıslah edilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
17.01.2020
18:17

Çok güzel olmuş yapanların eline sağlık tabi Yığılca yoluda yapılmalı birde İSTANBUL DAKİ SANAYİCİKERİN DÜZCE YE GELECEK DENİYOR BU SEBEPTEN DOLAYI ÇİKİMLİ ORGANİZE VE GÜMÜŞOVA ORGANİZENİN BİNALARIN YAPILMADAN ARAZİLER BOŞKEN YAKIN YERDEN SANAİ İLE D-100KARAYOLU BAĞLANTI YOLU YAPILMALI BİRDE MELEN KENARI YOLU KONURALP E BAĞLANMALI MERKEZ BY-PASS YAPILIP TRAFİĞİ RAHATLATILMALI

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,24
Haydar ÖZTÜRK
16.01.2020
18:30

Sayın valim Düzce Yığılca yolunada bir el atsanız köstebek yuvası gibi yığılca üvey evlat her zaman ki gibi bu yolda bir gelişme yok

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,87
Yığılcalı
16.01.2020
16:03

Sayın Valim;Yolu,nakliyeyi,asfaltı vs.devlet olarak siz yaparsanız,özel sektör ne iş yapacak?Düzce'de özel sektörü bitiriyorsunuz lütfen bu yanlış dan dönün.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,61
Serdar


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.