Meme Kanserine Dikkat Çekmek İçin Gaza Bastılar

Meme Kanserine Dikkat Çekmek İçin Gaza Bastılar

Düzce safari off road ve spor kulübü baskani Mehmet Albayrak üyeleri ve katılımcılar geçen hafta yurt genelinde çeşitli etkinliklerle  meme kanserine farkındalık ayı nedeniyle Düzce Gümüşova'da  toplandılar.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından 2004 yılından bu yana meme kanserinde erken teşhisinin önemi ve meme kanseri farkındalığının vurgulanması amacıyla 01-31 Ekim Ayı Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olarak belirlenen etkinliklere Düzce Gümüşova'da yapılan Off Road büyük bir katılımla yapıldı.

Düzce safari off road ve spor kulübü baskani Mehmet Albayrak üyeleri ve katılımcılar geçen hafta yurt genelinde çeşitli etkinliklerle  meme kanserine farkındalık ayı nedeniyle Düzce Gümüşova'da  toplandılar. Mehmet Albayrak yaptığı açıklamada; Türkiye'nin en güçlü Off Road araçlarını Düzce Gümüşova ilçesinde topladık sürücülerimiz donanımlı araçlarıyla kansere erken teşhis hayat kurtarır inancıyla araçlarini devirdiler dedi.

Türkiye'nin 30 ilinden büyük bir katılımla gerçekleşen etkinlikte meme kanserine farkındalık yaratabilmek için 10 bin kişilik seyirciye hitaben sürekli anonslar yapılarak farkındalık yaratıldı.

Albayrak etkinlikte Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan ve belediye personelinin kusursuz bir ev sahipliği yaptığı, katılımcılara günün anısına Düzce'nin meşhur fındığı ve kolonyasını hediye ederek jest yaptığını bilidirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.