Selde Yıkılan Köprüler Ne Zaman Yapılacak

Selde Yıkılan Köprüler Ne Zaman Yapılacak

Geçtiğimiz haziran Ayı’nın son günlerinde Düzce’de meydana gelen sel afet ile birlikte Karaca Deresi taşmış, Dere yatağı üzerinde bulunan Köprülerde çökmüştü. Köprülerin ise ne zaman yapılacağı bilinmiyor. 


Düzce’de geçtiğimiz haziran Ayı’nın son günlerinde meydana gelen sel afetinin yaraları bazı bölgelerde sarılırken, bazı bölgeler ise halen yardım bekliyor. Kara caddesi’de sel afet sonrasında taşmış bir çok konuda sular altında kalmıştı. Dere yatağı üzerinde bulunan iki tane yaya köprüsü ise sel Sularına kapılarak Yerle bir olmuştu. Bölge halkı sel afetinin ardından devlet su işleri ekiplerinin bölgeye köprü yapacağını öğrenmesine rağmen hala yaraların sarılmadı ve köprülerin yapılmadığını dile getirdi. Vatandaşlar iki ayrı yaya köprüsünün ne zaman yapılacağının henüz belli olmadığını dile getirirken yetkililere seslenerek köprülerin ceren önce yapılmasını talep etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.09.2022
11:47

soru bumudur? Soru bu dere ne zaman temizlenip ıslah edilecek değil köprü ne zamana yapıllacak öyle mi? Dere temizlenip ıslah edilmeden yapılacak köprü yıkılmaya mahkumdur biraz geniş düşünmek lazım.. o köprü neden yıkılmıştı ki?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,06
Ufuk


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.