30 Yaşındayız

30 Yaşındayız

25 Nisan 1994 yılında Düzce’de yayın hayatına başlayan Düzce Tv 29 yılı geride bıraktı.

25 Nisan Pazartesi günü ilk yayınını yapan kanalımız,aradan geçen onca yılda yüzbinlerce haberi sizlere eksiksiz bir şekide ulaştırmaya çalıştı.

Gerek yerel,gerek bölgesel, gerekse sosyal medya ağlarından siz değerli izleyicilerimize güvenilir haberi aktarmak için hiç durmadan yayın yaptı.

Bu bağlamda bölgenin en çok izlenen kanalı olma özelliği taşıyarak , yöneticileri ve çalışanları ile tam 30  yıllık yayıncılık hayatının haklı gurur ve onurunu sizlerle birlikte yaşamakta.

30 yıldır tarafsız, dürüst ve güncel yayın anlayışı, fark oluşturan özel haberleri ve programları ile Düzce halkının tercih edilen kanalı haline gelen Düzce TV, yenilenen kadrosu ve teknolojisi ile de her geçen gün,gücüne güç katmaya devam ediyor.

 Düzce Televizyonu,adının verdiği büyük güçle, kentin her noktasına var olan, hızlı, doğru ve farklı haberleri ve programlarında ele aldığı konuları ile fenomen haline gelmiş bir kanal olarak,  Düzce’yi Türkiye’ye duyurmaya,gündemi belirlemeye ve halkın sesi olmaya, dün olduğu gibi bundan sonra da, daima  devam edecek.

Hepberaber nice yıllara..


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.04.2024
23:50

Nice 30 Yıllara İnşallah

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,43
Delikurt Yavuz Çakar
26.04.2024
08:36

Nice 30 Yıllarınız olsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Sibel-ESRA-Ayten


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.