Acun Ilıcalı Düzce’ye Selam Gönderdi

Acun Ilıcalı Düzce’ye Selam Gönderdi

Türk televizyoncu Acun Ilıcalı TV8 kanalında yayınlanan Survivor programında Düzcelilere övgüler yağdırdı. Survivor 2021 yarışmasına katılan Ayşe Yüksel’in kendini tanıtmasının ardından Survivor parkurlarında birçok Düzcelinin çalıştığını hatırlatan Acun Ilıcalı, Düzcelilere selam gönderdi.

Düzce Üniversitesi öğrencisi Ayşe Yüksel, TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında yarışmacılar arasında yer aldı. Survivor 2021’in ilk bölümünde yarışmacılar kendilerini tanıttı. Düzce’den yarışmaya katılan Ayşe Yüksel de Düzce’den Dominik adasına olan selamları iletti.

Türk Televizyoncu Acun Ilıcalı da Düzcelilere selam gönderdi. Düzce ile Dominik arasında güçlü bir bağ olduğunu belirten Acun Ilıcalı, Buradan Düzce’ye çok sevgiler. Survivor’da oyun alanlarımızda çalışan çok Düzceli var. Ayşe de bunu biliyormuş. Düzce ile Dominik arasında aslında bir sevgi bağı var. Ayşe de bunu biliyor. Seçmelerde de bizi çok güldürdü. Yeter artık hep parkurları yapıyoruz, artık yarışma zamanı dedi. Benim de çok hoşuma gitmişti” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
12.01.2021
13:37

TEŞEKKÜRLER ACUN ABİ SENİ SÜREKLİ İZLİYORUM HERKESE BEN SELAM OLSUN

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,23
HARUN AKTAŞ 81
12.01.2021
00:42

Haberi yapan arkadas neden selam yolladigini da belirtse daha iyi olurdu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,56
.....


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.