Starbucks Seven Cadde'de açıldı

Starbucks Seven Cadde'de açıldı

 Dünyaca ünlü kahve evi Starbucks, Düzce’de Seven Cadde’de hizmete girdi. İlk günden yoğun taleple karşılanan kahve evi, Olimpiyat kavşağında hizmet verecek.

  Düzce’nin en kapsamlı alışveriş merkezlerinden birisi olarak geçtiğimiz dönemlerde açılan Seven Cadde’de yeni bir mağaza daha hizmete girdi. Daha önce Düzce’de ilk olarak E-Bebek ile Koçtaş gibi markaları Seven Cadde’ye getiren Seven Şirketler Grubu bu sefer Dünyaca ünlü kahve evi Starbucks’u Düzce’ye getirdi.

Olimpiyat Kavşağı mevkiinde Seven Cadde’de de hizmete açılan Starbucks’un açılışının ardından yoğun talep ile karşılandı. Konu ile ilgili bilgiler veren Seven Şirketler Grubu yetkililerinden Mete Şimşek: “ Düzcelilerin uzun yıllardır beklediği, Dünya markası olan Starbucks artık Düzcemize geldi. Dünya’da geçerli olan büyük bir firma olan Starbucks’un mağazalar zinciri listesinde Düzcemizin adının da anılması bizim için onur ve gurur kaynağıdır. Memleketimize hayırlı olsun. Bu firmayı Düzcemize getirirken, Seven Şirketler Grubu sahibimiz sayın Saffet Seven çok mücadeleler verdi. Memleketimize bu markayı kazandırdı. Vatandaşlarımıza tekrar hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

  Seven Cadde’de hizmet verecek

  Dünyaca ünlü kahve evi Starbucks’un eski adı ile Olimpiyat Kavşağı’nda ki Seven Cadde’de hizmet vereceğini belirten Şimşek: “ Starbucks eski Olimpiyat Kavşağı dediğimiz, yeni ismi ile Seven Cadde adı ile anılan noktada hizmete girdi. Burada şu anda büyük markalarımızda var. Bu markalarımızın arasına Starbucks’u da ekledik. Güzel ve hoş oldu. İnşallah hayırlı olur. Bizimde ismimiz artık bazı yerlerde duyulsun.

Türkiye içerisinde de Dünya içerisinde de Düzcemizin ismi geçsin. Bizim amacımız hedefimiz buydu. Biz bu hedefe şimdilik ulaştığımızı düşünüyoruz. Biz Düzce’nin adını duyurduğumuz için gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER: E.BEKTAŞ-S.AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.02.2021
13:32

TAZE MOKA SİNEK ÇOK KONARMIŞ KOŞUN HEMEN

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,52
MOTORCU
17.02.2021
23:55

Ne olurdu birde İkea mağazasını yada kodi mağazisini gedirseniz ne var

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,75
Ayşe Gürdal
17.02.2021
23:16

Bu marka mı ismimizi duyuracak ??

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,91
F.C
17.02.2021
21:23

Enver.sevenle.komşuluk.yaptim.tamir.talat.usta.hayirli.olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,94
Talat.aslan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.