Ak Parti Meclis Grubu Proje Alanını Ziyaret Etti

k Ak Parti Meclis Grubu Proje Alanını Ziyaret Etti

Ak Parti Meclis Grubu Proje Alanını Ziyaret Etti

AK Parti Meclis Grubu olarak hem 1 mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutlamak hem de İstanbul caddesi Projesi hakkında bilgi almak için proje alanı ziyaret edildi.

Ak Parti Meclis Grubu sosyal medeya hesaplarından yapılan açıklamada  ; Öncelikle, AK Parti Meclis Grubu olarak tüm işçi kardeşlerimizin; dayanışmanın, iyiliğin, birliğin v? güzelliğin birleştiği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günlerini kutluyoruz.

Belediyemizin Kent estetiği projesi kapsamında ilk etap çalışmaları İstanbul Caddesinde bugün başladı. Cadde üzerindeki esnaflarımızın ve caddeyi kullanan vatandaşlarımızın çalışmalardan en az etkilenmesi hedefi il tam kapanma sürecini çalışma fırsatı olarak değerlendiren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz İstanbul caddemizin Cedidiye Meydanı ile Millet Bahçemiz arasındaki yaklaşık 350 metrelik kısmında çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğümüz, kendi ekip ve ekipmanları ile 2 vardiya halinde çalışarak mevcut zeminin kaldırılması, tüm altyapı tesislerinin yapılması ve üst kaplamanın tamamlanması işlerini tam kapanmanın bitişi olan 17 Mayısa kadar bitirmeyi hedefliyor.

Proje tamamlandığında İstanbul Caddemiz, sağında ve solunda 5 er metrelik yaya kaldırımları ile, orta kısmında bisiklet yolu ve servis yolu ile 17 metre genişliğinde, zemini taş döşeli ,yol kenarları kent mobilyaları ve işyerleri ile cadde avm tarzında modren, estetik ve şehrimize yakışır bir caddemiz olacak inşallah.

Bu güzel projeyi şehrimize kazandıran Bakanımız, Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’ye, Projede emeği olan Başkan yardımcılarımıza, Birim Müdürlerimize ve sahada çalışan tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağolsunlar, varolsunlar ifadelerinde bulunuldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.